Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıklama doğru, sorular doğru. İyi bir açıklama olmuş. Tff cevap vermeli vermezse açıklamalar gerek basın toplantısıyla daha da sertleşmeli bu hafta milli ara olduğu için bunun içinde zaman da gayet iyi bir zaman.
güzel fakat sadece kaybedince değil kazanınca da konuşmalıyız.
kazanıp konuşmayınca nasılsa sesleri çıkmıyor diyolar sonra kötü günümüzü yakalayıp dünkü gibi oluyor
Yine yine yine ve yine yumuşak bir tonda açıklama. Arkadaş yumruğu masaya vurun artık neyden çekiniyorsunuz söyleyinde bilelim ? Dünden beri moralim bozuk. Doğru dürüst yemek bile yemedim. Göz göre göre şampiyonluk alınıyor elimizden hala "Açıklama bekliyoruz" gibi cümleler kuruyoruz.
Kadın açıkça itiraf etti işte. Açıkladı neyin ne olduğunu! Suç duyurusunda bulunun kardeşim. Dünden beri taraftar baskısıyla 1 gün sonra gece 10'da zoraki açıklama yapıyorsunuz. Amacınız nedir ? Bıktım artık bu kadar pısırık olmaktan.. "Kafasına vur lokmasını al" kulübüne dönüştük artık yeter!
Sikeciler adana maçında berabere kalınca günlerce ortalığı ayağa kaldırdılar istemedikleri tüm hakemler kesik yiyor
Bizde rica minnet açıklama yaptırıyoruz,korkudan canlı canlı açıklama yapacak 1 tane yönetici yokmu erden başkan kimden korkuyor anlamiyorum
Herşey iyi giderken kameralara konuşmak kolay,ama işler kötü giderken kulübe takıma saldırı varken kaybolan 3 maymunu oynayan yönetici görmek istemiyorum artık bu camiada
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.