- 27 Ocak 2010
- 139.492
- 105.830
- 5.648
bu kadın başa geçerken sus pus oturanlar lanet olsun size bu kadar kolay mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
F1 başlığına gel!bu kadın başa geçerken sus pus oturanlar lanet olsun size bu kadar kolay mı
Bana pek geçmedi. Eğer bir mesaj verildi ise de gerekli yerlere ulaşmamış gözüküyor.
Bu lalenin attığı görüntü var mı yok mu varsa salın yansın ortalık
Ne alaka abi ne alaka ? Futbol böyle birşey değil ki o zaman hakemler doğrasın seni futbol oyna bakalım oynayabilecek misin ? Hakkını versin fazla istemiyor kötü oynamak başka bir boyut yeri gelir kötü oynarsın maç kazanırsın dünyada hiç bir takım her hafta harikalar yaratsın. Kırmızı kart verilse oyunun seyiri değişir bir bakmışsın takım farka gidecek sende burada kötü oynadık demiyecektinya hadi abi ne oynadinizda . kalkip bide aciklama yapiyorsunuz. evet fauller oldu kirmizi da gerekebilirdi belki ama .dun hicbirsey oynamadik ayakta duracak halleri yoktu hicbirinin .elleri belinde yuruduler resmen . hak ettiler yenilgiyi . boku kimseye atmayin . kendimiz ettik kendimiz bulduk
Ne saçmalıyorsun arkadaşim sen önce Kasımpaşa maçı donk kesin kırmızı kartı verilmedi bu maç ta aynı şekilde sence Bir şeylerin döndüğü anlam veremedin mi göz göre göre herkese göre kırmızı olan iki pozisyon neden var çağrilmiyor biz iyi oynamışiz kötü oynamışiz o ap ayrı mesela kaç haftadır kusursuz oynanan bir oyun var kirilmadik rekor bırakmadık bir maçta kötü oynama hakkımız olmasın mı ?ya hadi abi ne oynadinizda . kalkip bide aciklama yapiyorsunuz. evet fauller oldu kirmizi da gerekebilirdi belki ama .dun hicbirsey oynamadik ayakta duracak halleri yoktu hicbirinin .elleri belinde yuruduler resmen . hak ettiler yenilgiyi . boku kimseye atmayin . kendimiz ettik kendimiz bulduk
Böyle bir açıklama takımı ve hocayı ateşlemek ve karşı tarafa da mesaj vermek açısından iyidir. Yoksa son 2 maç şampiyon takım futbolu değildi, orada haklısın.ya hadi abi ne oynadinizda . kalkip bide aciklama yapiyorsunuz. evet fauller oldu kirmizi da gerekebilirdi belki ama .dun hicbirsey oynamadik ayakta duracak halleri yoktu hicbirinin .elleri belinde yuruduler resmen . hak ettiler yenilgiyi . boku kimseye atmayin . kendimiz ettik kendimiz bulduk
sana katiliyorum zaten soyledim kirmizilar es gecildi evet faullerimiz de verilmedi .. lakin cok kotu oynadik be kardesim dunku maci hak etmedik.. hakem hatalari yanlis kararlar ayrica konusulur . ama benim seyretmek istedigim Galatasaray dunku takim degil .bunu vurgulamak istedim sadeceNe alaka abi ne alaka ? Futbol böyle birşey değil ki o zaman hakemler doğrasın seni futbol oyna bakalım oynayabilecek misin ? Hakkını versin fazla istemiyor kötü oynamak başka bir boyut yeri gelir kötü oynarsın maç kazanırsın dünyada hiç bir takım her hafta harikalar yaratsın. Kırmızı kart verilse oyunun seyiri değişir bir bakmışsın takım farka gidecek sende burada kötü oynadık demiyecektin