Kulübümüzden Zorunlu Açıklama!

Basın toplantısı yap basın.Sizin yapacapınız açıklamayı seveyim.
Hemde geç yapulmış bir açıklama.,

Hadi başkan ve erden timur hariç geçtim arkadaş hiçmi aklı başında konuşmayı bilen içi acıyan yönetici yok bu takımda ne iş yapar bu adamlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim yöneticiler çoktan tatile çıkmıştır ,erden baskanda en son Aralık ayinda konuşmuş sonrasında ortalarda yok
Yani kaderimize terkedilmiş gibi bir vaziyetteyiz

bu takım ne olursa olsun saha içinde isyan etmiyor ne oynadığı leş topa ne yanlış kararlara. NASIL OLACAK BU İŞLER?

Başkan yine boş konuşmuş. Federasyon’a bırakıyoruz lale orta mevzusunu, herkes için adalet istiyoruz…
Onu neden göreve getirdikleri belli.
Bize haksız yapıldığında hiçbir takım şimdiye kadar bize destek verdi mi?
Geçiniz bunları. Bu ülkede elini masaya vurmadan birşey değişmiyor.

akbahçe'ye karşı sürekli diken üstünde olmak lazım, çünkü onlar hırsızlığa hiçbir zaman dur demeyecekler. rıza'nın ölüm döşeğinde bile son sözlerinin içine katacağı pozisyon için lafta sivas'ta bize 2 puan fazla verdiler, o günden beri 5 katını çıkarmak için bitmek bilmez çaba içindeler. sen geçen hafta kazandım diye donk'un yapıp lale'nin altına yattığı pozisyonu konuşmazsan dışarda daha da bilenip eline adaleti verip gönderirler böyle işte.

yönetimin akıllı olması lazım. zaten diğer tüm branşlarda nal topladınız, futbolda da transfer sezonunda %50'sini bitirdiğiniz işi korkunuzdan göz göre göre hırsızlara ikram ederseniz kimse kaç tane iyi transfer yaptınız diye el avuç açmaz size bu kulüpte.

bu takım ne olursa olsun saha içinde isyan etmiyor ne oynadığı leş topa ne yanlış kararlara. NASIL OLACAK BU İŞLER?
Son 6-7 yıldır takımdaki oyuncular hiçbir hakem kararına itiraz etmiyorlar. Takım arkadaşı uyduruk bir sarı kart görüyor. Hiçbir oyuncumuzdan tepki yok. Hakem bakıyor ki tepki yok, takır takır gösteriyor sarı kartları. 1 tane oyuncuda "Yav hayırdır ? Sen ne yapıyorsun hakem ?" demiyor sahada.. Örnek; Konyaspor maçında Dubois'in bileği kırılacaktı neredeyse, 1 tane bile oyuncumuz hakemin etrafına toplanmadı. Eliyle VAR işareti yapmadı.. Ama fb ve bjk'li oyunculara bakıyorum, hakemin en doğru gösterdiği sarı kartta bile hakemi dövecek gibi toplanıyorlar etrafına..

Belli ki onların yöneticileri ve idarecileri Türkiyedeki işlerin böyle yürüdüğünü oyuncularına anlatıyorlar. Bizimkilerin anlatmasını geçtim, pısırık olmayı öğretiyorlar galiba oyunculara..

Yıllar geçiyor. Kadro değişiyor, teknik adam değişiyor, başkan değişiyor ama oyuncuların sahadaki pısırıklığı değişmiyor. Bunun nedeni bence hem yönetim hem de taraftar.. Geçen twitter'da Zaniolo'nun kasımpaşa maçında gördüğü sarı kart pozisyonun altında bir tane Galatasaray taraftarının şöyle yazdığını gördüm;" Zaniolo şımarık ve gereksif agresiflik yapıyor. Hakemle ağız dalaşına giriyor. Mutlaka kulağı çekilmeli".. Şu yoruma bakar mısınız ? Takımın taraftarı böyle düşünürse oyuncu ne yapsın ?

fb ve bjk'li oyuncuların sahada hakemi dövmediği kalıyor kimseden ses çıkmıyor. Ama bizdeki 1 oyuncu biraz agresiflik göstersin hemen "ovvvvvv olmaz".. Niye olmaz abicim ? Yıllardır doğranmamızın sebebi bu pısırıklık işte.. Taraftara kadar sirayet etmiş bu pısırıklık. Bunun çözülmesi lazım. Sahadaki oyunculara gerekirse her pozisyonda hakemib etrafına toplanmaları gerektiğinin anlatılması lazım. Başka türlü olmayacak.

sakın tvlere çıkıp konuşmayın tamam mı sakın

Yav bizim kanal ne boka yarıyor, çıkıp konuşun herif kırmızı vermeye geliyor var dan kulağına üflüyorlar sarıya dönüyor iş

Çıkıp konuşun kardeşim.

Şikeciler şimdi kazandıktan sonra bizim baikan fenerasyona telefon açıp “lütfen biraz dikkatlı olun” diye nazikçe konuşur.
Şampiyonluk giderse en büyük suçlu yönetim olur.

yaşamak cesurların hakkı agalar. 1 ay önce tavrınız, transferlerinizle gündemdeydiniz, bu kafayla giderseniz 3 ay sonra pilav yemeye lisenin kapısından giremezsiniz.

Sinan Engin Galatasaray'a operasyon başladı diyor pozisyonlar özelinde, bu adamı az tanıyorsak duymadan, görmeden, bilmeden bu ithamı yapmaz, %100 hakem görmemiştir falan der, operasyonu kolay kolay ağzına almaz.

Ulan lalesine 1, geride kim varsa 2, üst üste koyacağız hepinizi üst üste.

ewt
ifb maçı ile de tescillendi

Anlaşıldı. Bunlar şampiyonluğu altın tepsiyle verecekler fb'ye.. Ne twitter'da nede tv'de hiçbir Galatasaraylı yönetici konuşmuyor.

Kusura bakmayın ama burnuma kötü kokular geliyor. Bu suskunluk hayra alamet değil.

Geri
Üst Alt