Kulübümüzden Zorunlu Açıklama!

Eğer ki susarlarsa genelkuruldan onay alana kadar mıydı herşey komplosununun da önüne geçemezler.

Açık söylüyorum ben, Dursun Özbek’in ilk döneminde arsa işlerinde yetki alıp orada kulüpten ziyade kendi ve devletin kurumlarının lehine olacak işler yapacağını düşünüyordum.

Bugün Erden Timur da yetki alındıktan sonra sessiz kalıp, sezon sonu da şampiyonluğu verirsek bu leke ona da çalınır.

O gelirler de gelmezse hele ya da kasaya girişi engellenirse bir şekilde, ya da eksik girerse niyetlerinin başka olduğuna taraftarı kimse inandıramaz.

Sırf bunun için bile şampiyonluğu namusları gibi savunmak ve almak zorundalar.

Eğer ki susarlarsa genelkuruldan onay alana kadar mıydı herşey komplosununun da önüne geçemezler.

Açık söylüyorum ben, Dursun Özbek’in ilk döneminde arsa işlerinde yetki alıp orada kulüpten ziyade kendi ve devletin kurumlarının lehine olacak işler yapacağını düşünüyordum.

Bugün Erden Timur da yetki alındıktan sonra sessiz kalıp, sezon sonu da şampiyonluğu verirsek bu leke ona da çalınır.

O gelirler de gelmezse hele ya da kasaya girişi engellenirse bir şekilde, ya da eksik girerse niyetlerinin başka olduğuna taraftarı kimse inandıramaz.

Sırf bunun için bile şampiyonluğu namusları gibi savunmak ve almak zorundalar.
İlginç bir bakış açısı. Bazen aklıma gelmiyor değil yazdıklarınız.. Şu anki suskunlukları zaten çok sıkıntılı bir durum. Sinan Engin gibi bjk'li bile Beyaz TV'de "Galatasaray'a operasyon çekiliyor" diyorsa, Erman Toroğlu; canlı yayında "Galatasaray'ın puanları çalınıp fenerbahçe'ye ekleniyor" diyorsa ve yönetim buna rağmen susuyorsa durum çok vahim demektir.

Eğer 1-2 gün içerisinde Lale Orta'yı o koltuktan indirmezlerse yazılan iddaalar doğru demektir. Kötü düşünmek istemiyorum. Ama şu suskunlukları hiç ama hiç hayra alamet değil.

Geri
Üst Alt