Kulübümüze İki Maç Seyircisiz Oynama Cezası Verildi!

Dün yapılanlar Efes yada Bjk karşısında olsaydı karar belki doğru olabilirdi de 2 sene önce yapmadıkları pislik kalmadı o kadar ceza isteğimize rağmen vermediler cezayı fenere

Resmen bu ülkede sadece fenerle değil bir de branşların FENERASYONLARI ile uğraşıyoruz nedir bu ulan

Dursun şu takıma ya adam gibi sponsor bulun bütçeyi çok yükseltin ya da kapatın şubeyi bu şikeciler fenerasyonlarıyla beraber takılsınlar öyle

Bütün caydırıcı kararlar sadece Galatasaray'a karşı veriliyorsa orada bir sıkıntı var demektir

Eşit kararlar verilse kimse tek laf etmez ama hiç bir branşta adalet yokl

Hepsini fenerin kazanması üzerine kurguluyorlar

Futbola ve basketbola feneri yalayacak Demirören ve Harun denen iki tane kuklayı koymuşlar kafalarına göre takılıyorlar

İğrenç ötesi bir düzen

Son düzenleme:
Dün yapılanlar Efes yada Bjk karşısında olsaydı karar belki doğru olabilirdi de 2 sene önce yapmadıkları pislik kalmadı o kadar ceza isteğimize rağmen vermediler cezayı fenere

Resmen bu ülkede sadece fenerle değil bir de branşların FENERASYONLARI ile uğraşıyoruz nedir bu ulan

Dursun şu takıma ya adam gibi sponsor bulun bütçeyi çok yükseltin ya da kapatın şubeyi bu şikeciler fenerasyonlarıyla beraber takılsınlar öyle

Bütün caydırıcı kararlar sadece Galatasaray'a karşı veriliyorsa orada bir sıkıntı var demektir

Futbola ve basketbola feneri yalayacak Demirören ve Harun denen iki tane kuklayı koymuşlar kafalarına göre takılıyorlar

İğrenç ötesi bir düzen
Tüpçü biraz daha adil benim gözümde Harun tam fanatik fenerli gibi davranıyor

TFF yine iyi sayılır %80 fb'ye çalışıyorlarsa %20'de diğer kulüplere çalışıyorlar. Bu tbf tam anlamıyla fb ve aziz'e bağlı. Türk basketbolunda son 5 yılda yaşanalar Uganda'da yaşanmaz.

bu salonda sorun sadece bu olay degil , salon kendi seyircimiz icin de fiziksel sartlari acisindan cok kotu durumda

girisinde kontrol zayif , herkesin elinde sigara , kapi agizlari tiklim tikis

boyle ortamlar insanlarin icindeki siddet duygusunu arttirici seyler . Modern bir salona gecmedikce bunlar duzelmez , bicagin iki yuzu gibi , baski etki olarak pozitif evet ama bu tip olaylarda da cok negatif yanini goruruz

benzer seyirci antalyada da yaktigi her mesaleyi gitti sahaya atti , kimi muslerayi teget gecti kimi diger oyunculari , bazisi da baska taraftarlarin kafalarini

ceza dogru . Fakat benzerini rakibe de uygulayacaksin , o firsatlari vardi final serisinde , macalari yemedi

ibislerin stadlari modernde neyi var? Akustiki bombok. Tarftarlari itici güc olamiyorlar (tabiki ne zaman olmuslar ki)

harun aziz'den bile daha midesiz ve omurgasız bir varlık.

senden nefret ediyorum arun.

Ulan sırf final maçında seyircisiz oynama cezaları var diye kural uyduruldu futbolda. Yeter ben çok sıkıldım.

Bu pislik yığınlarının başına bişey gelince duyar kasmaya çalışmayın sakın

Valla benim de aklıma bu geldi. Yarın öbür gün Aziz ölse, Mahmut Uslu ölse gelip burada hümanist hümanist mesajlar yazan olur yok Türk sporuna bir sürü katkıları oldu falan diye. Yok abi öyle bir şey. Katkı yaptıkları tek şey sporda huzursuzluk ortamı, şike, pislik, şiddet, kavga...

Azizin köpekleri bir kez daha şaşırtmadı. Dursuncum sen git metro ya şoförlük için başvuru yap.

Bundan sonra verilir ama is isten gecti , bu seride cezalik olcude abartmadilar ama 2 sene onceki olayli mac cezalandirilmadigi icin bu hesap kapanmayacak

bu yuzden bir iletisim stratejisi gelistirip surekli o macin videolarinin en agresif olduklari yerlerini kesip yapistirip hazirlamak ve ona sifir ceza buna 2 mac diye islemek lazim

arkasindan da siz gs yi bu spordan atmaya calisirken fb yi boyle kolladiniz alin gorun temasini bastira bastira islemek lazim

Ya yanlış anlama da birader sen ne diyorsun gözünü seveyim, ardı ardına mesajlarını okuyorum. Polyannistan'da mı yaşıyorsun cidden anlamak güç. Yaşadığın ülke Türkiye! Güçlünün, gücü elinde bulunduranın güçsüzü ezip geçtiği bir maymunlar cehennemi. Ne adalet, ne doğruluk, ne eşitlik var burada. O yüzden bu ceza net bir mesajdır. Aziz itinin federasyon ve medya üzerinde kurduğu baskının bir ürünüdür.

İğrenç ötesi bir düzen

yabanci oyunculari futbolda ve basketbolda hep milli olmuş. QUNİTRa auerelio Emir prezdlic Bobby dixon. Hep mi bunlara denk geliyor lan bunlar. Birşeyde başaramiyorlar bunca desteğe rağmen. Şunlara verilen destek bize verilse neler olurdu neler.

ayda yılda bir istanbula gelmişiz biletimizi almışız şu olana bak

O kadar olaydan sonra ceza beklemiyomuydunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ergin hocanız cıkıp
Sagduyu mesajı verecektir müsterih olunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu yapilanlar dogru mu yani? Hakettik orasi ayri bi konu asil olay onlara ne 2014 de ne de baska bi zaman ceza gelmiyor..bi sozum de o gerizekali taraftarlara ben yapma demiyorum sana yapacaksan 2. Mac yap gerizekali ondeyiz iyi oynuyoruz gereksiz yere ceza aldik

Serefsiz köpekler, Allah belanizi versin topunuzun itoglu itler.

Dursun bu kararlara sümsük sümsük boyun egersen Allah senin de belani versin.

Geri
Üst Alt