Kulübümüze İki Maç Seyircisiz Oynama Cezası Verildi!

Lukas-Podolski.com@Podolski10 22 dk.22 dakika önce
#TBF
1f914.png
1f912.png
1f453.png

Sapla saman olacak ama neden fb nin sampiyonlugunu (futbolda) engellemek icin gerekirse fb ye kastigimiz kadar bjk ye kasmayalim dedigimizi daha 10 gunde ispatladilar

bu camianin her alanda , salon turnuvasi bile olsa bir kazanim elde etmesi zararimiza

SUAT 1978@suat1978
Dünyaca ünlü Alman yıldız Lucas Podolski TBF'ye twiterda gönderme yapıyor, takım kaptanı Selçuk'un son twiti 2014 de Arda için oy istemek.

Bakalım Ünal Aysal olabilecek misiniz

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Fatih Terim'i sevmem ama adami taşlayip 2 maç ceza almadilarmi bu şerefsizler

Zaten cezalar konusunda fb ve digerleri diye bir ayrim dun de vardi bugun de var , bunu tartisip ayni seyi tekrarlamanin manasi yok

onemli olan buna karsi en akillica strateji nedir ? Ben iletisim bolumunde olsam nefret koruklemesi taktigi uygulardim , fakat nefreti duyanin ben olmasini degil tarafsizlara o duyguyu yerlestirmek yonunde cabalardim

malesef bu tip yontemleri hic beceremiyoruz

çıkmayın maça kupayı ...ötlerine soksunlar

Zamanında ünal aysal maça çıkmayarak ne kadar doğru karar vermiş görmüş olduk.Bizi durdurmak için her türlü pisliğe başvuruyorlar ama dursunda iş yok.Adam adının hakkını veriyor.Sadece duruyor.Kukla niiyetine var orada

Maca cikmayinca ne kazanim elde ettin ? Sampiyon mu oldun ? Veya onlara ceza mi verildi ? Ya da o tepkiyi gosterdin de bir duzelme mi oldu

lehimize hic bir sonucu olmadi , o karari ben de desteklemistim fakat sunu demistim , arkasindan alacagin yarayi , kaybedecegin sampiyonlugu unutturmak icin o tbf yonetimini sarsabilmen lazim

aysal neyi basardi ? Demirel gitti erdenay geldi , simdi yine yedik cezayi , maca cikma bu kez ligden atiliyorsun 1 sene , oyuncularin paralarini odeyip 2 inci ligde gelirsiz sponsorsuz mu oynayacagiz

donkisot hamleler ile hic bir kazanim elde edilemez

Bizi bu bütçelere maruz bırakan yönetimin abv adam gibi sponsor bulunsun yada ligden çekilsin tamamen haksız rekabet.

cezaya bişey demiyorum ama aynı pozisyonda fenere ceza verebilirmiydi hayır. zaten 5 katı bütçeyle karşımızdalar bari federasyonu ve hakemleri arkasına almasınlar diyoruz o da olmuyor

Çıkmadık ve büyük güç kaybettik.

Ne işe yaradı. Herifler bedavaya şampiyon oldu

Federasyon daha beter doğradı.

Son düzenleme:
cıkın ve aslanlar gibi kaybedin

İtiraz ettik mi biz cezaya en azından seneye olacak olanı kaldıralım saçmalığa bak fb ile olacak play off maçında çekicez bi de oha yani

Geri
Üst Alt