Kulüp Doktoru Yener İnce'den Açıklamalar

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
yener-ince.webp

Yener İnce: "Nagatomo'nun tedavi süresi 3-4 hafta daha devam edecek. Sonrasında karar vereceğiz."
Yener İnce: "Belhanda ve Linnes kuvvetle muhtemelen derbide forma giyebilecek duruma gelecek. Fernando, derbide forma giymek için hazır değil. Tedavisi bir süre daha devam edecek."
Yener İnce: "Emre Akbaba'nın ayağındaki alçı 6-7 hafta daha duracak. Sonrasında da rehabilitasyon sürecine başlayacağız."
Yener İnce: "Sakatlığı bulunan diğer oyuncularımızın durumu daha iyi gidiyor. Tedavilerine devam ediyoruz. Oyuncuların derbide forma giyip giyemeyeceği, yarınki test idmanlarında sonra belli olacak. Oyuncularımızı maç kadrosuna yetiştirebilmek için büyük çaba gösteriyoruz."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan sen neye arıyorsun be anca yetişmez de zaten.

Naga ve Emre ilk yarıyı kapamış.

Ulan kim büyü yaptıysa takıma başı g.tü dağıttı.biri ciğer sönmesi diğeri parmak bilmem nesinin kırılması gibi eksantrik sakatlıklar yaşıyor

Olumsuz anlam çıkarılmaması lazım. Kesin olan Fernando ve Yuto yok. Diğerleri sahada olacak.

Kulüpteki tüm sağlıkçılar değişmeli.

yuh be birader adamın kaval kemigi kırılıyor 2 ayda dönüyor emrenin parmagı kırıldı 4 ay yok nasıl iş bu

Nagamoto da devreyi kapatmış nasıl bir talih bu

Babanız Galatasaray

Bu Ömer şişkosuna ben devre arasına kadar katlanamam ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ligin 2.yarısına kac puanla ve kacıncı sırada girecez cidden merak ediyorum ,en işe yarar adamlrımız gitti

İstifada bir hizmettir sayın İnce.

sağlık kurulumuz nedense bana güven vermiyor, umarım yanılıyorumdur

Geri
Üst Alt