Kulüp Doktoru Yener İnce'den Açıklamalar

sakatlıkların sebebi sağlıkçılar değil, teknik heyettir. Azıcık işlerini yapsınlar. Sağlıkçılar sakatlık sonrasında devreye girer.

Yetersiz oldukları bariz.

Sakatlıkları engellesinler demedim iyileşme süresi oldukça uzun sürüyor normal değil.

Sakatlananlarin geri donuslerinin uzamasindan kaynakli soyluyorlar ama hangi bilgi veya birikim ile bu soylenebilir ben de anlamiyorum

Bire bir ayni sakatlik bile olsa , olusan sakatligin derecesi ve hatta bunyeden bunyeye degisen bir sey bu

Adamin teki kansere yakalaniyor 2 ayda gidiyor , baska adam ayni cins kanserle omrunce beraber yasayip eceliyle gocup gidiyor

O zaman olen kisinin basvurdugu hastane veya doktor basarisiz ve beceriksiz diyelim

Ayni konuda uzman veya hastayi muayene etmis biri olsa kismen anlarim da , artik bu konuda da ahkam kesilmeye baslandi ya pes valla

Her insanin kas yapisi , yenilenme kapasitesi , vucut bilesenlerinin tolerans ve dayanimi .. dunyada 10 milyar insanin hic biri bire bir ayni degil

Hadi antrenor vs elestirisini anladim da doktor elestirisi anlamsiz kaciyor

takım idmandan fazla kebap partisi ve pasta kesme partisi yaptığı müddetçe sakatlıklardan kurtulamayız.

Fatih Terim gelmeden önce şöyle bir cümle kullanmıştım. Fatih Terim elindekinden muazzam faydalanır ama futbolcular fiziken ve ruhen biter diye. Millet kızmıştı bana. 2008(Türkiye), 2001(Galatasaray, 2003(Galatasaray), 2014(galatasaray) ve şimdi. Hep gittiğinde veya gitmeye yakın takım bitik vaziyetteydi.

6-7 hafta daha demek Emre çok net ilk yarıyı kapattı.

Üzerine sonrasında da kampı kaçırdı demek.

Nagatomo 3-4 hafta sonra döner de dememiş. Bakacağız diyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz da en azından son 2-3 hafta faydalanırız.

Fernando Schalke maçına bari yetişseydi. Ama çok umutlu konuşmamış. Serdar ve Eren'in bile erken döndüğünü normalde 3-4 hafta iken 11 günde döndüklerini ama durumlarına bakılması gerektiğini söylüyor. Fernando geç toparlayan biri.

6-7 hafta daha demek Emre çok net ilk yarıyı kapattı.

Üzerine sonrasında da kampı kaçırdı demek.

Nagatomo 3-4 hafta sonra döner de dememiş. Bakacağız diyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz da en azından son 2-3 hafta faydalanırız.

Fernando Schalke maçına bari yetişseydi. Ama çok umutlu konuşmamış. Serdar ve Eren'in bile erken döndüğünü normalde 3-4 hafta iken 11 günde döndüklerini ama durumlarına bakılması gerektiğini söylüyor. Fernando geç toparlayan biri.
Emre kampa yetişir Alpay Bey. Kamp büyük ihtimal yılbaşı sonrası başlar. 60 gün var. Yani 8.5 hafta. 7 hafta sonra alçılar alınsa 10-15 güne hazır hale gelip kampa gelir. Nagatomo da büyük ihtimal ilk yarı olmaz daha

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt