Kulüp İçinden Öğrendiklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumartesi günü başkan seçim kararını açıklamazsa konu kilitlenir ve buyuk ihtimal ceza alırsın.

doğrudur bende öyle bilgiler duydum ama mancini konusunda yanlışın var ünal aysal manciniyi göndermeyecek kendiside luciyi istiyor ama manciniyi para verip göndermek gibi niyeti yok başka takıma giderse gider yoksa seneye mancini takımda. seçimde olacak liste konusunda çalışmalar devam ediyor diye biliyorum isimleri değil. bide seçim kararı şimdi açıklanmaz

Simdi kulupten aradilar hangi hocayi istersiniz diye soruyorlarmis taraftara. Bizim taraftari Yilmaz Vural'dan baskasi kesmez dedim. Hayirlisi :D

Söylediklerinden sadece Lucescu bile doğru olsa yeter.

Iyi temenniler tabi. Her galatasarayli ayni dileklerde bulunur bu konuda. Gerceklik payi oldugunu dusunmuyorum.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel tahminler.Yanıldığın nokta Mancini kalacak.

Tapatalk

Arkadaşın paylaştığı bilgileri ben de kulüp içinden bir abiye teyit ettirdim. Bilgiler %100 doğru.

Hem td degisecek hem de transfer plani hazir.

Ünal Aysal'ın bugün çıkan röportajından sonra kilitlenir herhalde. Tamamen zıt şeyler söyledi.

guzel yalan haberini sevsinler.. hem hoca gidiyor ama transferler de belli nasil bir celiski ise..

hepsi cikarsa seni GSCimbom efsanesi ilan ederiz, hic biri tutmazsa suresiz ban.

bilgiler birebir burak yilmaz'dan alinmistir.

ulan adam ne güzel bilgiler veriyor, yalanda olsa insanın okurken ve düşünürken keyfi artıyor. bırakında böyle konular açılsın. eksik olma renkdaş. devamını bekleriz.

NOT: dediklerinin doğruluk payının %100 olduğunu düşünüyorum. zaten hepimiz böyle düşünüyoruz. mancinin kalması yada gitmesi ise bize değil manciniye bağlıdır. (yüksek tazminat nedeniyle)

Burak Yılmaz kapakları takacaktır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hahaha daha yalan diyenler var bir dedigim cikmis bile ali durustle albayragin geri donebilecegini baskan bugun aciklamis hurriyetteki roportajinda iyi okuyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt