Kulüp İçinden Öğrendiklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık 1 hafta önce Levent Tuzemen de ayni şeyleri bir radyi programinda soylemisti.

Mancini icin Italya milli takim isi olmadığından tazminatini alip gitmek istiyormuş ve Aysal da eskisi kadar Mancini'ye sıcak bakmiyormus. Buyuk ihtimal secime gidecek ve bunu mali kongrede aciklar demisti.

Herhalde kaynagin ya Tuzemen yada ayni radyoyu sende dinlemissin.

●○●

Bu yazılanlar doğru mudur onu bilmiyorum ama fuatavnicilik denince aklıma Mirza osmanoglu diye bir üye vardı transfer nobetinde yazıyordu o geliyor aklıma. Çok komikti gerçekten.

Merhaba arkadaslar Ogleden sonra klup icinden bir abimle yaklasik 1 bucuk saat konustum ve bana dediklerini anlaticam yazin transfer icin sadece 2 yabanci alinacagini soyledi , 3 tanede yerli alacakmisiz yabancinin biri kesin forvetmis digeri belli degil diyo.Yabanci forvet haric yildiz oyuncu alinmayacakmis heralde oyle buyuk isimler olmaz dedi.Kesin olarak ayrilacaklar ise drogba, eboue, chedjou, burdissoymus dany ile amrabata gitti gozuyle bakiyorum dedi ontivero buyuk ihtimal arjantine falan kiralik gider dedi gelisim sureci uzun surecekmis malum yabanci siniri 6+2 Olacak.Yerliler icinden supriz birkac ayrilik olabilirmis ve mancini sezon sonu buyuk ihtimal ayrilacakmis ben sahsen gitmesini istemem adamin elinde kendinin kurdugu bir kadro yok , yerliler ona atar yapiyor , bu nasil is boyle bu ulkeye fazla adam mancini , bu adam sayesinde belkide bu yil dunyada en az gol yiyen takimlardan biri olduk.Neyse konumuza donelim seneye gelecek td suan roportajlarinda boyle bisey olmayacaginida belirtse lucescuymus unal baskanimiz 1-2 hafta once su adada yani bizim bildigimiz isimle galatasaray adasinda lucescu ve menajeriyle yemek yemis. Son olarak unal basgan buyuk ihtimal mayista secime gidecek ve yeni bir yonetim kurarak kazanacak bu yonetime albayrak , ali durust , ve haldun ustunel gibi isimlerden en az 2 sini alacagi soyleniyor amaci ise floryadaki sorunlari cozmek.Secimden once hem taraftarin hemde uyelerin gazini almak icin cilek transferi yapacagiz vs seklinde konusabilir deniyor.Herkese iyi gecerler secimden once yine klupten aldigim bilgileri size aktaracagim :)

yazdıklarından bal damlıyor ama benim görüşüm bu tarz başlıklarla taraftarı dolduruşa getirmemek lazım.

Dediklerinde samimi ve kaynakların da tutarlı ise hayırlısı diyelim.

Başlığın geçici bir süre kilitlenmesi taraftarıyım ,bahsettiğin müspet gelişmeler olursa tekrar açılır.Önümüzde hala maçlar var ve bu söylentiler takımı olumsuz etkiliyor.

diyeceksin ki selçuk burak burayı mı okuyor , hayır ama burayı okuyan epey sayıda gazeteci bozuntusu var ve taraftarın nabzını tutup ona göre uydurma haber yapıyorlar.

Sırf senin şu yazdığın yemek hakkında bile eminim haber yapanlar olur.

Klüpten bir abimle whatsapptan yazıştım dün değil ondan önceki gün, bana herşeyi anlattı, Drogba kesin gidiyor, RVP(çilek) ile ön protokol imzalamışız, Chedjou, Eboue, Burdisso, Amrabat ve Dany gidiyor, defansa Miranda gelecekmiş, orta sahaya alınacak adam İlkay Gündoğanmış %80 bitmiş, ayrıca Ontiverio Getafe'ye, Bruma'da Tottenham'a kiralanacakmış, Mancini kesin kalıyor yardımcı olarak Simeone düşünülüyor, ayrıca bir dünya starı daha düşünülüyormuş ve görüşmeler olumluymuş bu yıldız isim Neymar 1 yıllık kiralık olarak gelecekmiş %90.

Klüpten bir abimle watsapptan yazıştım dün değil ondan önceki gün, bana herşeyi anlattı, Drogba kesin gidiyor, RVP(çilek) ile ön protokol imzalamışız, Chedjou, Eboue, Burdisso, Amrabat ve Dany gidiyor, defansa Miranda gelecekmiş, orta sahaya alınacak adam İlkay Gündoğanmış %80 bitmiş, ayrıca Ontiverio Getafe'ye, Bruma'da Tottenham'a kiralanacakmış, Mancini kesin kalıyor yardımcı olarak Simeone düşünülüyor, ayrıca bir dünya starı daha düşünülüyormuş ve görüşmeler olumluymuş bu yıldız isim Neymar 1 yıllık kiralık olarak gelecekmiş %90.

:melo:

:wave:

geçen kulübün içinden bi abimizle karşılaştım bende , beni tanımadı :(

Lan Ozkan sana demedimmi kimseye soyleme diye, ulan dedikoducu karilar gibisin, birdaha sana nah kulup icinden haber veririm.

Gesendet von meinem GT-S5830 mit Tapatalk 2

Cumartesi dedigim olmazsa konuya kilit koyun son soyleyecegim budur .

Kulüpten biri martavalından sıkıldık ama biz. Kapıcı mı, bahçıvan mı, yönetici mi? Diyelim ki yönetici, bu dediklerini nereden bilsin?

Gelsin 3-5 kuş konu açıp, "bak nasıl da oyun oynadım Cimbom 'lulara" demeyeceğini nereden bileceğiz? Tanımadığımız birinin sözüne neden itibar edeceğiz?

Ben de bir konu açsam, arkadaşlar kaynak sağlam (kulüpten biri), Balotelli 29 Temmuz 'a Galatasaray 'a imzayı atıyor desem, o konunun 29 Temmuz 'a kadar açık kalma gibi bir durumu mu olacak? Böyle komedi olur mu?

Diyelim ki hepsi doğru, yine de umurumda değil.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt