- 20 Haziran 2011
- 60.959
- 69.364
- 4.758
twitter aç takipçin olalım reyizz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaslar Ogleden sonra klup icinden bir abimle yaklasik 1 bucuk saat konustum ve bana dediklerini anlaticam yazin transfer icin sadece 2 yabanci alinacagini soyledi , 3 tanede yerli alacakmisiz yabancinin biri kesin forvetmis digeri belli degil diyo.Yabanci forvet haric yildiz oyuncu alinmayacakmis heralde oyle buyuk isimler olmaz dedi.Kesin olarak ayrilacaklar ise drogba, eboue, chedjou, burdissoymus dany ile amrabata gitti gozuyle bakiyorum dedi ontivero buyuk ihtimal arjantine falan kiralik gider dedi gelisim sureci uzun surecekmis malum yabanci siniri 6+2 Olacak.Yerliler icinden supriz birkac ayrilik olabilirmis ve mancini sezon sonu buyuk ihtimal ayrilacakmis ben sahsen gitmesini istemem adamin elinde kendinin kurdugu bir kadro yok , yerliler ona atar yapiyor , bu nasil is boyle bu ulkeye fazla adam mancini , bu adam sayesinde belkide bu yil dunyada en az gol yiyen takimlardan biri olduk.Neyse konumuza donelim seneye gelecek td suan roportajlarinda boyle bisey olmayacaginida belirtse lucescuymus unal baskanimiz 1-2 hafta once su adada yani bizim bildigimiz isimle galatasaray adasinda lucescu ve menajeriyle yemek yemis. Son olarak unal basgan buyuk ihtimal mayista secime gidecek ve yeni bir yonetim kurarak kazanacak bu yonetime albayrak , ali durust , ve haldun ustunel gibi isimlerden en az 2 sini alacagi soyleniyor amaci ise floryadaki sorunlari cozmek.Secimden once hem taraftarin hemde uyelerin gazini almak icin cilek transferi yapacagiz vs seklinde konusabilir deniyor.Herkese iyi gecerler secimden once yine klupten aldigim bilgileri size aktaracagim![]()
Klüpten bir abimle watsapptan yazıştım dün değil ondan önceki gün, bana herşeyi anlattı, Drogba kesin gidiyor, RVP(çilek) ile ön protokol imzalamışız, Chedjou, Eboue, Burdisso, Amrabat ve Dany gidiyor, defansa Miranda gelecekmiş, orta sahaya alınacak adam İlkay Gündoğanmış %80 bitmiş, ayrıca Ontiverio Getafe'ye, Bruma'da Tottenham'a kiralanacakmış, Mancini kesin kalıyor yardımcı olarak Simeone düşünülüyor, ayrıca bir dünya starı daha düşünülüyormuş ve görüşmeler olumluymuş bu yıldız isim Neymar 1 yıllık kiralık olarak gelecekmiş %90.
Cumartesi dedigim olmazsa konuya kilit koyun son soyleyecegim budur .