Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözde toplantıda döverim falan dedim diyen ve bunu haber olsun da Fb'li taraftarlara iyi görüneyim diyen kişi buymuş. Şaşırtmadı. Dijital medyada kimlerle iş yaptığına bakınca sorunlu biri olduğu belliydi.
Dursun Özbek'te zaman zaman doğru noktalara değinebiliyormuş demek. Bence dediği şey son derece doğru ve yapılmasının kimseye zararı olmaz normalde. Tam tersi kulüplerin üzerinde olan vergi vermiyorlar yaftasını bir miktar kapatır. Burada asıl olay Fb neden bunu kabul etmemiş? Acaba Fb devlete vergi vermiyor mu? Yani bunun yapılmasının FB'ye zararı ne olabilir?
Dediğin doğru. Lakin orada bu fikri ortaya atması da önemli. Sonuçta bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu da böyle ortaya çıktı. Böyle çıkmasa belki yarın başka şekilde öğrenecektik ama bu şekilde hiç GS başkanı yada yöneticisi vb. ile alakasız şekilde ortaya çıkması daha etkili de oldu belki.Doğru ama bunu bile gündem yapamıypr dursun özbek, 3-5 kişiye toplantıda söylüyor. Çıkarıp kamuoyuna ısrarla bu konuyu gündeme getirmen lazım. Hiç bilmiyorlar bu iftiralarla baş etmeyi
Dostum alakası yok. Şuan da yabancı sınırı var ve iyi yerli oynatmak zorundasın. Sırf yabancı kısıtlaması nedeniyle takımda Ahmetler falan duruyor.Şöyle katılmıyorum, eğer 1 alt yapıdan oyuncu zorunlu olursa kötü oyuncu oynayamaz çünkü kötü oyuncu oynarsa rakiplerin iyi alt yapı oyuncusu çıkardığı için yarışamaz duruma gelirsin.
Yani herkes yarışmak için alt yapıya yatırım yapıp iyi oyuncu yetiştirmek zorunda kalır.
Hangi tip oyuncu olayına gelirsek, bazı alt yapılar teknik, bazıları hızlı bazıları fizikli oyuncu seçecek o da kuluplere bağlı
Dursun Özbek'te zaman zaman doğru noktalara değinebiliyormuş demek. Bence dediği şey son derece doğru ve yapılmasının kimseye zararı olmaz normalde. Tam tersi kulüplerin üzerinde olan vergi vermiyorlar yaftasını bir miktar kapatır. Burada asıl olay Fb neden bunu kabul etmemiş? Acaba Fb devlete vergi vermiyor mu? Yani bunun yapılmasının FB'ye zararı ne olabilir?
bunun kaynağı yavşak sabun. o çıkartmış bu mevzuyu ilk. he senin dediğin de doğruBu aptal fbli hesap niye hep paylaşılıyor güzide forumda. Bu hesap yasaklansın kaç tane eski tweet'i çıktı bize hakaret ettiği