Kulüpler Birliği Başkanı Seçildi

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kulüpler Birliği'nin Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa Göksel Gümüşdağ seçildi. Düzenlenen basın toplantısına İlhan Cavcav'ın çağrısına Gümüşdağ'ın verdiği yanıt damga vurdu.

NTVSPOR

Kulüpler birliği başkanı olmak için Süper Lig'teki bir futbol takımının başkanı olmak gerekmiyor muydu ? Öyleyse nasıl başkan oluyor Göksel ?

Şikeci TFF başkanı, şikeden bir türlü ceza almayan şikeci kulüp başkanları tabi ne eksik ?

Şikeci bir kulüpler birliği başkanı...TFF mevzuatına " Şike yapmayan kulüp ligde oynayamaz" maddesi ekledin mi tamamdır...

BY5SbKTCQAE30kA.jpg:large

Sikeci kulupler birligi baskani.

Sikeciseven Tff baskani.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Daha önce de söylediğim gibi. İtalya futbolunda tarih boyunca dönen şike bu sene Türkiye de 1 sezonda dönecek.

Futbol başından beri siyasetin elindeydi zaten, diğer her şeyin olduğu gibi.

Sike artik resmi bir sekilde yapilir herhalde.

Söyleyecek laf bulamiyorum. Böyle futbolun, böyle ülkenin ben icine edeyim.

Yazıklar olsun.

Onlarca tapede malum icraatların çarşaf çarşaf yayılsın, buna rağmen kulüpler birliği başkanı ol.

Senin de icratine tüküreyim UEFA denen kurul. El birliğiyle öldürdünüz Türk futbolunu.

kendisine bizimkilerde oy vermiş galiba.

edit. gerçi olayı bilmiyoruz kaç aday vardı durum neydi vsvsvsvsvsvsvsvs ama adama oyumuz gitmiş işte bi şekilde.

Bizim yönetim ne demiş bu işe, benim için önemli olan o!

Eğer destek verdilerse yazıklar olsun!

kendisine bizimkilerde oy vermiş galiba.

edit. gerçi olayı bilmiyoruz kaç aday vardı durum neydi vsvsvsvsvsvsvsvs ama adama oyumuz gitmiş işte bi şekilde.

Biz daha neyi konuşuyoruz ki o zaman? Ama senelerdir üvey evlat gibi sana bir kere bile randevu vermeyen adamın vizyon toplantısına gidersen olacağı o. Başkana o zaman çok kızmıştım. Şimdi daha çok kızıyorum. Görünen o ki bizde siyasete boyun eydik en sonunda :crushed:

Iyice ele geçirdiler ülkeyi. Helal olsun.

Geri
Üst Alt