Kulüpler Birliği Başkanı Seçildi

allah belaninizi versin el birligilya yok etinizin az omru kalan turk futbolunu..

Şikeden ceza alması gereken herifler futbolu ele geçirdi

Aziz Yildirim sevinmistir .

Bu ülkede mantıklı bir olay hiç olmaz mı?

Vay lan şikeci başlarından birini kulüpler birliğinin başına getirdiler. Yahu Şike serbest diyin de boşa çene çalmayalım temiz futbol falan diye.

bizim yönetimin bu gibi konularda hiçbir etkisi yok..bizimkiler bile bu şikeciye oy vermişlrdir..

Bizimkiler de divan kuruluna seçilmişler.ne güzel. Oy da vermişlerdir, emir büyük yerden

Olayın özeti:

BuYPISnCIAA5V9D.jpg

eskiden gizliden yapıyorlardı şikeyi şimdi göstere göstere göze soka soka yapıyorlar lanet olsun...

Samanyolu tv Erdogani desteklediğini zanneden kişi benim adımı kullanması bana neredeyse hakaretdir.

Git faksıni çek işte :D

Sen önce söylediklerime cevap ver sözde Galatasaray'lı. Ayrıca orada ne dediğimi anlayamamışsın çok yazık. Samanyolu'nun senin padişahının sözde paralel devlet yalanından önce 1 numaralı akp yalakasıydı. Ailecekte izlediğiniz bir kanaldır eminim. Forumun seviyesini düşüren gurbetçi troll.

Sen mi seviye hakkında konuşuyorsun? Hahahahaha.

Komplo teorilere inanmaya devam et renktaş, ezbere lafı kullanıp sonra eğitim şart ve diğer saçma yorumlarıyla kendini birsey zanneden birisiyle tartışmayi tercih etmem, asıl seviyeyi düşüren gurbetçi sensin.

Önce insanlarin farklı politik görüşlerine saygı göster, sonra de ne diyeceksen. Köyün ekmekcisi bile senden daha olumlu şeyler söyler.

Sen önce söylediklerime cevap ver sözde Galatasaray'lı. Ayrıca orada ne dediğimi anlayamamışsın çok yazık. Samanyolu'nun senin padişahının sözde paralel devlet yalanından önce 1 numaralı akp yalakasıydı. Ailecekte izlediğiniz bir kanaldır eminim. Forumun seviyesini düşüren gurbetçi troll.

yazık yazık. utanmazlığın bu kadarı. zaten paraya boğarak ibb yi süper lige yükseltmenin bir getirisi olmalıydı

Küfürbaz şikeci mi seçilmiş?

Artık bunlara da şaşırmıyorum, ülke'nin ve türk futbolun hali zaten ortadaz

Geri
Üst Alt