Kulüpler Birliği: "İki hakemimize verilen ceza kalkmaz ise olağanüstü toplanırız!" | 28 KASIM 2018

BİZDE ZERRE KADAR ŞEREF VARSA KULÜPLER BİRLİĞİNDEN AYRILIRIZ!

Başka yorumum yok!

valla ben bu rezil futbolu hazmedemiyorum değil 1 10 tane haksız penaltı çalsalar yine gözüm görmez çünkü temel sorun bu temel sorun bu olmasa bu haksız penaltı sonucunda skor 1-1 değil 4-1 felan olurdu konuşulmazdı bile bu hata
konuşulmaması yanlış işte senelerdir dünyanın parasını kazanıyorlar bizim gibi kulüpler üzerinden. bunlar konuşulmadığı için buralardayız. sen bu teknolojiyi yok sayıp bir hak yiyorsan sonuçlarına da katlanacaksın. önceden hakem hatalı diyor geçiyorduk ama bu sistemde bu adamların skora etki yapacak hata yapma lüksü yok. bu şerefsizler hanedan oyunlarını sahaya yansıtacak diye göz yumamayız. en tepedekinden en aşağısına kadar sadece bizim değil kimin hakkını yiyorlarsa çoluk çocuklarından çıksın.

haklılar hata herkese oluyor her hatada hakem silinse ortada hakem kalmaz bizim ruhsuzlar biraz mücadele edip oynasalardı hakemi de yenerdik bunların konuşulması lazım

Hata herkese oluyor ha göster bana Fb aleyhine bir hata bu sezon ya da Bjk hata herkese oluyorsa 13 haftada illa olmuştur bunlara da?

Kulüpler birliğinden ayrılmamızın hukuki olarak bir karşılığı var mıdır ?

VAR sisteminin bize uymayip lastik patlatacagina iliskin cok mesaj atmistim

Sanirim uefa mevzulari ile birlikte "ben demistim" diyecegim en net 2 inci olay budur

Bu sistem bize hic bir zaman uymayacak , sahadakilere de , uygulayanlara da , izleyenlere de

Başakşehir'i şampiyon yapacaklar rakipleri Fener, Beşiktaş'ta olsa aynısı olurdu düşüncesi de taca çıkıyor. Mevzu bizmişiz ya bunların hepsi aynı tarafta.

şu saatten sonra gözünün üstünde kaş var diye cezalandırmaya kalkacak bunlar. masada sahada her yerde gerekli cevaplar verilmeli, oluşturulmak istenilen dostane ortama da yaklaşılmamalı. kimseye ihtiyacı yok bu koca çınarın. insallah ona göre hareket eder yönetimde.

Daha 40 gün önce Orman Çocuğu Fikret ağlarken neredeydi bu çok şerefli 17 kulüp ? Önümüzdeki sezon mu olur bu sene mi olur çık havuzdan geriye kalan 15 kulüp zaten açlıktan kapanır

Dedikleri gibi olağanüstü toplantı keşke olsa ama olamaz şimdi tffye laf edemiyorlar yukarıdan korktuklarindan o yüzden bizim uzerimizden oyun yapmaya çalışıyorlar
Keşke toplantı yapsalar tffnin istifasını istiyoruz diyecekler mecbur

Arkadaslar , burada bize cephe acmakla alakasi olmayan kulupler de var , bence bizim konumuz diye yangin yapiyorsunuz

Firsat buldular ve herkesin illallah dedigi federasyonu bacagindan yakaladilar

Ya dize getirecekler ya da degistirecekler

Hani hepiniz emir tepeden diyordunuz ya , tff ve demiroren korunuyor diyordunuz , mayista kimse oy vermezse trump gelip desteklese yine basta kalamaz tupcu

+Do you like Fotball
- Yeeeeeeeeeess!
+ Turkish league?
- What? Noo thanks. :sick:

sinanın dediği doğru bi yandan. kuyruğu kıstırdılar, ya kararı devam ettirecekler bizi hoş etmeye kalkacaklar ya da diğer 17 kulubü karşılarına almış olacaklar. her ikisi de tff ye zarar verecektir. daha da beter olurlar insallah.

Galatasaray düşmanı sinan efendiyi burada konuşturanlara da yazıklar olsun bakıyorum adamın her konuşması gs aleyhine resmen ajan gibi konuya gelince küfürlü mesajımı yayınlamadılar küfürsüz yazıyım ne kadar gs düşmanı varsa ALLAH bildiği gibi yapsın rabbime havale ediyorum bir arkadaş demiş emir büyük yerden diye bence de büyük yerden federasyon başkanı falan kukla esas onun başı var onu indirmedikça bu işler düzelmez

Fb ankara gucu macindaki (skrtel) formadan cekme de net penaltiydi , konussalardi yani , ama o da izlenmesi gereken net bir pozisyondu

Yoktu diyemeyiz yani

Skrtel'in pozisyonunu diyorsan nasıl net oluyor ikisi de birbirini çekmişti orda ona penaltı verilse komedi penaltı listesine girer.

ekşide biri güzel bir yazı yazmış

"yıllarca, belli takımların maçlarına verilemeyen hakemler konusu gündemdeyken son yapılan uygulama sıkıntıyı daha ileri boyutlara taşımıştır."

burada fenerbahçe maçlarına yıllardır çıkamayan halis'ten bahsediliyor :d :d : d bildiriye imza atan kulüpten bir tanesi yani. kimlerin galatasaray'a cephe aldığı da ortaya konulmuş oldu. ayrıca galatasaray ayrıcalık istemiyor. adalet istiyor. mesela var'a bakılıp dışardaki pozisyon içerdeymiş gibi penaltı verilsin istemiyor. tertemiz olan müdahaleye var'a rağmen penaltı verilmesin diyor. direkt kırmızı kart sarı kartla geçiştirilmesin diyor. daha 4 hafta önce var'a söylenen adamın da imzası olunca komik oluyor.

özgür yankaya: 23.02.2015'den beri fenerbahçe maçlarına
halis özkahya: 27.09.2015'den 20.10.2018'e kadar fenerbahçe maçlarına
barış şimşek: 20.09.2015'den beri fenerbahçe maçlarına çıkamıyor.

bunlara ek olarak serkan çimen meselesi var

DtF3L53XgAAfAHN.jpg

DtF3MuwX4AAUo48.jpg

çok iyi niyetlisiniz

federasyonda bizim olmadığımız bir yemeğe bakar iş

o da zaten ayarlanmıştır,bjk maçının akşamı halledilir,bize nispet

Önemli olan bizim bundan sonra sessiz kalmayıp eyleme gecmemiz eğer TFF gitmezse bu düşen aynen sürecek olanda piyon hakemlere olacak

Geri
Üst Alt