- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
BİZDE ZERRE KADAR ŞEREF VARSA KULÜPLER BİRLİĞİNDEN AYRILIRIZ!
Başka yorumum yok!
Başka yorumum yok!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konuşulmaması yanlış işte senelerdir dünyanın parasını kazanıyorlar bizim gibi kulüpler üzerinden. bunlar konuşulmadığı için buralardayız. sen bu teknolojiyi yok sayıp bir hak yiyorsan sonuçlarına da katlanacaksın. önceden hakem hatalı diyor geçiyorduk ama bu sistemde bu adamların skora etki yapacak hata yapma lüksü yok. bu şerefsizler hanedan oyunlarını sahaya yansıtacak diye göz yumamayız. en tepedekinden en aşağısına kadar sadece bizim değil kimin hakkını yiyorlarsa çoluk çocuklarından çıksın.valla ben bu rezil futbolu hazmedemiyorum değil 1 10 tane haksız penaltı çalsalar yine gözüm görmez çünkü temel sorun bu temel sorun bu olmasa bu haksız penaltı sonucunda skor 1-1 değil 4-1 felan olurdu konuşulmazdı bile bu hata
haklılar hata herkese oluyor her hatada hakem silinse ortada hakem kalmaz bizim ruhsuzlar biraz mücadele edip oynasalardı hakemi de yenerdik bunların konuşulması lazım
Hata herkese oluyor ha göster bana Fb aleyhine bir hata bu sezon ya da Bjk hata herkese oluyorsa 13 haftada illa olmuştur bunlara da?
fener yamuldu zaten kayırılacak bir taraflarımı kaldıHata herkese oluyor ha göster bana Fb aleyhine bir hata bu sezon ya da Bjk hata herkese oluyorsa 13 haftada illa olmuştur bunlara da?
Berabere kalırız 8 puan kapatılmayacak bir fark değil. Kenetlenelim yeter, devre arası sadece 2 transferle şampiyon olacağız. Sakatlık, ceza falan kalmıyor.malesef bu hafta ipler kopar 9 puan olur
Fb ankara gucu macindaki (skrtel) formadan cekme de net penaltiydi , konussalardi yani , ama o da izlenmesi gereken net bir pozisyondu
Yoktu diyemeyiz yani