Kulüpler Birliği: "İki hakemimize verilen ceza kalkmaz ise olağanüstü toplanırız!" | 28 KASIM 2018

bi ibnelik var bu işte ya dur bakalım. bursa falan nasıl destek verir anlamak güç.
birde enson bu denli bir birlikteliği bu yavşaklar 2012 civarında 17si bi araya gelip kınama yayınladıklarında yaşamıştı (bursa dahil olmamış olabilir net hatırlayamadım).

kulupler b,rliği başkanı fikomuymus yav :asd:
bende işin içinde bişey var diyordum tam

Şikeyi aklamak için, şikeci kulübün başkanını yukardan talimatla kondurdular futbolun başına. Doğrudan siyasi müdahale. En az 5 yıl tüm Fifa ve uefa organizasyonlarından men edilmesi lazım Türkiye'nin.
Aynen öyle ve tamam sen çekil artık demedikçe veya bunu yapanların kendisi değişmedikçe de devam edecek.

Emirin reisten geldiği o kadar belli ki, yoksa böyle bir bütün oluşmazdı.

Tükürdüğünü yalamak deyiminin tanımını iyi kavrayacağımız 1 döneme giriyoruz, bugün hata diyenler yarın kendilerine olunca komplo diyecekler ama bugün söyledikleri hatırlanacak

yavşaklar toplansa ne olur. gs olmazsa kim izler lan bu ligi.

Boşuna demedik takımı ligden çekin diye!
Şerefsizlerin tek derdi bizim önümüzü kesmek her zaman olduğu gibi.

sikede birlesmeyen serefsizler kasitli hata yapan hakemler icin birlesmisler. bu ulkede nerde kahpelik var hep onun pesine gidiliyor. helal olsun size.

bi ibnelik var bu işte ya dur bakalım. bursa falan nasıl destek verir anlamak güç.
birde enson bu denli bir birlikteliği bu yavşaklar 2012 civarında 17si bi araya gelip kınama yayınladıklarında yaşamıştı (bursa dahil olmamış olabilir net hatırlayamadım).

İbnelik çok uzun zamandır var,sadece patladığı nokta Konya maçı oldu.Süreç ne gösterecek merakla bekliyorum.

Bunlarda bir araya gelip böyle açıklama yapacak yürek yok. Sağlam yerden talimat almışlar belli ki. Kim olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur. Ekonomik veriler her geçen gün felaket noktasına doğru ilerliyor. Gidişat hiç iyi değil. Eh seçim öncesi gündemi değiştirmek gerek öyle değil mi?

Galatasaray taraftarını sokağa dökmek için oynanan bir oyun olabilir dikkatli olmak lazım. Arka arkaya maruz kaldığımız bu kadar olay tesadüf olamaz. Ben artık bu ülkede olan hiçbir şeye iyi niyetle yaklaşamıyorum. Yani olmaz olmaz dememek lazım.

bu saatten sonra digitürk alan şerefsizdir.Galatasaray olmadan hepinizin değerini görelim bakalım.gerekirse lig ve kupada geri kalan maçlara U-19 takımıyla çıkalım.

Önce ->>>
dsadsa.webp

Sonra->>>

can-yucel-kufur-etme-diyorlar.jpg

Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. Bir daha hakemden yakınan olursa bu 17 kulüp içinde, bu açıklamayı götlerine sokmak lazım. Haa madem öyle, yayınlasınlar VAR konuşmalarını herkes duysun yorumları ona göre yapalım.
madem oyle klupler birligi baskani fiko 1 ay once niye agladi.
hele bu rize baskani hakeme neler dedi bunlarda mi katildi. dunyadan butun orros ....lar toplansa bunlar kadar olamaz

"kulüpler birliği'nin bir fonksiyonu ve bir görevi, avrupa'da olduğu gibi bir programı olması lazım. bizde içi boş bir sistemi kulüpler birliği olarak sergilemek ve herkesi bununla meşgul etmek sakıncalıdır. avrupa'daki örnekleriyle beraber daha iyi bir şekilde gerçekleştirilmelidir."

Sayın Ünal Aysal ı kulüpler Birliği başkanlığına davet ettikleri zaman dediği söz.

Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır.

Bir daha hakemden yakınan olursa bu 17 kulüp içinde, bu açıklamayı götlerine sokmak lazım. Haa madem öyle, yayınlasınlar VAR konuşmalarını herkes duysun yorumları ona göre yapalım.
bu teknolojiye rağmen hata yapan da destekleyen de o.çocuğudur.

Geri
Üst Alt