Kulüpler Birliği: "İki hakemimize verilen ceza kalkmaz ise olağanüstü toplanırız!" | 28 KASIM 2018

"kulüpler birliği'nin bir fonksiyonu ve bir görevi, avrupa'da olduğu gibi bir programı olması lazım. bizde içi boş bir sistemi kulüpler birliği olarak sergilemek ve herkesi bununla meşgul etmek sakıncalıdır. avrupa'daki örnekleriyle beraber daha iyi bir şekilde gerçekleştirilmelidir."

Sayın Ünal Aysal ı kulüpler Birliği başkanlığına davet ettikleri zaman dediği söz.

Vizyon vizyon diye dalga geciyorlar da bu adamin tirnagi dahi olamaz su an Türk futbolunda yer alan hic bir kimse.

Arkadaslar , burada bize cephe acmakla alakasi olmayan kulupler de var , bence bizim konumuz diye yangin yapiyorsunuz

Firsat buldular ve herkesin illallah dedigi federasyonu bacagindan yakaladilar

Ya dize getirecekler ya da degistirecekler

Hani hepiniz emir tepeden diyordunuz ya , tff ve demiroren korunuyor diyordunuz , mayista kimse oy vermezse trump gelip desteklese yine basta kalamaz tupcu

Rize takimi daha iki gun once hakem diye ağlayıp bunu imzaliyorsa NET bize karsi olan birsey var demektir bu

lan bu pozisyonda ofsayt veren hakemi şikayet ettiniz adam 6 haftadır maç alamıyor göt oğlanları:mad:

1543418240156.webp

bu karara sevinip gülen diğer kulüplerin taraftarlarını ampülspor uğruna doğranmaya devam ettiklerinde göreceğim bakalım yine böyle sevinecekler mi?

Adminler, rica etsem amk gazetesine destek başlığı açabilir misiniz. Bizi savunan tek gazete, tüpçü medyasının kanalları ve gazeteleriyle zehirlenirken böyle fedakarlık yapan gazeteden herkese aldıralım lütfen. En fazla 1 liradır heralde, uzun süredir gazete almıyorum ama yarın ilk işim bu olacak.

Bir sakin olun , birbirine giren taraflar hem biz haric tum kulupler hem de tff olacak

Ben olsam , akli selim bir GS yonetimi yapacaksa su sekilde bir aciklama yapar

"Uzun bir suredir tarafsizligini yitirdigi konusunda sayisiz aciklama yaptigimiz Tff ve bagli kurullar hakkinda diger 17 guzide kulubumuzun de benzer fikirde olmasi tarafimizdan memnuniyetle karsilanmistir"

bana kahpeligin resmini cizebilir misin abidin
@Besiktas adlı kişinin Tweetine göz at:

Kulüpler birliğinden çekilmek biseye yaramaz boş bir hamle olur bizim asıl hedefimiz TFF ona göre hamleler yapmaliyiz kuluplerle bisekilde birbirmize muhtaciz amaç tffyi yollamak olmalı

Artık bizim maçlar hariç hepsinde bir takımın hakemler tarafından doğranmasını istiyorum. Bu açıklamayı yaptıklarına bin pişman olacaklar zaten.

Tüm bu olanlar yaşanırken içten içten en çok gulen sevinen akbil ve onu. Başkanı Göksel efendidir

Artık bizim maçlar hariç hepsinde bir takımın hakemler tarafından doğranmasını istiyorum. Bu açıklamayı yaptıklarına bin pişman olacaklar zaten.

Aynen zaten olacak olan bu . Bu bomba hem 17 kulubun hem tff nin kucaginda su an

Saniyor musunuz ki , yarin bir fb bjk macindan sonra hakem ayaklanmalari olmayacak

Zaten daha ligin 13-14 uncu haftasindayiz , bir takim kopup gitmedigi takdirde VAR herkesin basini yakacak her hafta

Geri
Üst Alt