Kulüpler Birliği: "İki hakemimize verilen ceza kalkmaz ise olağanüstü toplanırız!" | 28 KASIM 2018

Bu açıklamaların ardından ifbye 1 ivan bebek vakası daha yaklaşıyor perşembe akşamı

Ali koçun altına yatan fahişeler sizi ali babanız dahil topunuzu üst üste koyup yine şampiyon olacağız

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abilerim, Galatasaray disinda butun takimlar bize karsi cephe aldi algisi bencede yalnis. Sikecileri falan anliyoruz, ama Malatya, Rize gibi kucuk takımlarıda ayni kefeye koymamak lazim. Ne yapsın bu kucuk takimlar? Buyukler ne derse ona evet diyecekler haliyle. Bence cogu takım istemeyerekte olsa o bildiriye imza atmis olabilir

Bir sakin olun , birbirine giren taraflar hem biz haric tum kulupler hem de tff olacak

Ben olsam , akli selim bir GS yonetimi yapacaksa su sekilde bir aciklama yapar

"Uzun bir suredir tarafsizligini yitirdigi konusunda sayisiz aciklama yaptigimiz Tff ve bagli kurullar hakkinda diger 17 guzide kulubumuzun de benzer fikirde olmasi tarafimizdan memnuniyetle karsilanmistir"
tarafimizdan derken siz kimsiniz la

bu iş sonunda biz zararlı çıkacağız
çok kötü bir yönetim ve egoist hoca olunca böyle oluyor
perişan ettiler galatasarayımızı

arkadaşlar ne güç varsa taraftarda var decoder sahibi arkadaşlar iptal ettirin üyeliklerinizi Galatasaray olmadan türk futbolu bir hiçtir.taraftar dik durup her türlü boykotu yaparsa bu 17 kulüp 1 hafta sonra gelip ayağımıza kapanır.

vallaha benim üyeliğim 30 kasım da bitiyordu dün iptal ettirmek için fax yolladım 2 gündür her Allahın saati arayıp yalvarıyorlar şu paketi bu paketi de yanında bedava verelim üyelikten ayrılmayın diye.

Ülke öyle bir hal aldı ki biat etmez hakkını ararsan vatan haini ilan ediliyorsun.

Ülke öyle bir hal aldı ki biat etmez hakkını ararsan vatan haini ilan ediliyorsun.

Peki mesela diyelim cb ye bu konu sorulsa , atiyorum "kulupler birliginin tff hakkindaki bildirisine katilmam mumkun degil , dogru bulmuyorum" dese , gidip bu inanarak imza attiklari bildiriden vaz mi gececekler

Senaryo olarak soruyorum bunu , tut ki boyle olsa diye ...

Peki mesela diyelim cb ye bu konu sorulsa , atiyorum "kulupler birliginin tff hakkindaki bildirisine katilmam mumkun degil , dogru bulmuyorum" dese , gidip bu inanarak imza attiklari bildiriden vaz mi gececekler

Senaryo olarak soruyorum bunu , tut ki boyle olsa diye ...

Kameralar önünde istediğini diyebilir yıllarca kandırdı zaten. Önemli olan arka planda asıl düşünceleri ve yaptıkları.

arkadaşlar ne güç varsa taraftarda var decoder sahibi arkadaşlar iptal ettirin üyeliklerinizi Galatasaray olmadan türk futbolu bir hiçtir.taraftar dik durup her türlü boykotu yaparsa bu 17 kulüp 1 hafta sonra gelip ayağımıza kapanır.

vallaha benim üyeliğim 30 kasım da bitiyordu dün iptal ettirmek için fax yolladım 2 gündür her Allahın saati arayıp yalvarıyorlar şu paketi bu paketi de yanında bedava verelim üyelikten ayrılmayın diye.

Yalan söylemeyin. Bein gibi milyar dolarlık şirket için Galatasaray taraftarının üyeliğini iptal etmesi hiç bir şey ifade etmez. Kâr marjlarına sıfır etki yapar. Dünyada kapitalist sistem yok.

Bence arayan herkese keyfiniz bilir deyip telefonu kapatıyorlar! Üstüne para önemli olmadığı için herkese güle güle bonusu olarak 10 bin lira veriyorlar. Sizler yalan söylüyorsunuz!

Yalan söylemeyin. Bein gibi milyar dolarlık şirket için Galatasaray taraftarının üyeliğini iptal etmesi hiç bir şey ifade etmez. Kâr marjlarına sıfır etki yapar. Dünyada kapitalist sistem yok.

Bence arayan herkese keyfiniz bilir deyip telefonu kapatıyorlar! Üstüne para önemli olmadığı için herkese güle güle bonusu olarak 10 bin lira veriyorlar. Sizler yalan söylüyorsunuz!

kes lan kuş familyası!

Serefiniz haysiyetiniz olsa kufur ederdimde. Yok iste. Kufur etsem kufure ayip olur

Herzamankinden cok istiyorum sampiyonlugu. Bu sene olalimda gerekirse ondan sonra 5 sene olmayalim. Kupayi alip kafalarina kafalarina vuralim

haklılar hata herkese oluyor her hatada hakem silinse ortada hakem kalmaz bizim ruhsuzlar biraz mücadele edip oynasalardı hakemi de yenerdik bunların konuşulması lazım

Hala hata diyor lan..

Olum ortada ART NİYET var.Çok nett olmayan bir penaltı göstere göstere verildi.illa hakem olmasına gerek yok dünyadaki ortalama zekaya sahip bir insan o pozisyonu gördükten sonra penaltı vermez.Verirsede en adi şerefsizdir.
Anladın mı..Bir daha açıklayayım mı.

bu karar fiko şerefsizi ve K.O.Çun gazıyla alınmıştır.Diğerleri zaten yalama...
daha düne kadar mhknin istifasını isteyen şerefsizden ne beklersinkş.
Onlarda biliyor pozisyonun masum olmadığını zorlarına gidiyor.Sırada bir hata gibi göstermeye çalışıyorlar..
Şu ligde var olduğundan beri böyle çok net yapılmış bir hata kimse gösteremez.

Ayrıcalık isteyen mi var bu ne saçmalık? Açıkça kötüye kullanılmış ve kuralların hiçe sayıldığı bir VAR sistemi karşısında çok önemli 2 puan gitmiş ve buna neden olan hak yiyicilerin ceza almasını, yetkililerin istifa etmesini istedik.
VAR geldi hala aynı tas aynı hamam, siz kime neyin adaletinden bahsediyorsunuz?
Hakemin önünde koca ekran var ve 2 dakika konuşup yanlış karar verilecek, hakem çıkıp basiretim bağlandı diyecek ve normal mi karşılayacağız?
17 kulüp adamsa çıkıp penaltı mı değil mi, hakemler neden izlemedi, neden bütün maçlarda VAR odası gösterilirken o maçta gösterilmedi onu konuşsun.

bu barıs cetiner isimli vatandas gsli degil, gecen bir renkdaşda yakaladı bunu usenmedim mesajlarına baktım dogruymuş. ciddiye almayın bu sahsı su kadar mesajım var diye edebiyat yapıyor inanmayın

Olağanüstü karaktersizsiniz.

Bu açıklamada imzası bulunan her kulübü takip edeceğim lig boyunca. Durduk yere hobi edindik hadi bakalım. Hakem'den, VAR'dan, TFF'den kaynaklı en ufak mızırdamada zevkle, sırıta sırıta ağlamalarını izleyeceğim.

O zaman VAR yoktu . Ama eminim su gol bizde atilsa ve sayilsa , bu hakem simdi manavda sebze satiyordu

Fakat kendisi sampiyonlar ligi finali yonetti

Hakemlerimizi korumuyorum, halis e neler yazdigim meydanda , kendi uslubumu astim neredeyse o adam icin

Ama herkes de oz elestirisini yapacak , ligin 32 inci haftasinda basaksehir bize videodaki golu atsa ve sayilsa , o hakemi ne yapariz ?

Uefa ise sampiyonlar ligi finali veriyor ....

Kucuk bir not : futbol bir oyundur , keyiftir , eglencedir , luzumundan fazla anlam yuklendigi da nettir

Geri
Üst Alt