- 8 Temmuz 2015
- 36.335
- 71.961
- 3.783
Bu açıklamaların ardından ifbye 1 ivan bebek vakası daha yaklaşıyor perşembe akşamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarafimizdan derken siz kimsiniz laBir sakin olun , birbirine giren taraflar hem biz haric tum kulupler hem de tff olacak
Ben olsam , akli selim bir GS yonetimi yapacaksa su sekilde bir aciklama yapar
"Uzun bir suredir tarafsizligini yitirdigi konusunda sayisiz aciklama yaptigimiz Tff ve bagli kurullar hakkinda diger 17 guzide kulubumuzun de benzer fikirde olmasi tarafimizdan memnuniyetle karsilanmistir"
Ülke öyle bir hal aldı ki biat etmez hakkını ararsan vatan haini ilan ediliyorsun.
Peki mesela diyelim cb ye bu konu sorulsa , atiyorum "kulupler birliginin tff hakkindaki bildirisine katilmam mumkun degil , dogru bulmuyorum" dese , gidip bu inanarak imza attiklari bildiriden vaz mi gececekler
Senaryo olarak soruyorum bunu , tut ki boyle olsa diye ...
arkadaşlar ne güç varsa taraftarda var decoder sahibi arkadaşlar iptal ettirin üyeliklerinizi Galatasaray olmadan türk futbolu bir hiçtir.taraftar dik durup her türlü boykotu yaparsa bu 17 kulüp 1 hafta sonra gelip ayağımıza kapanır.
vallaha benim üyeliğim 30 kasım da bitiyordu dün iptal ettirmek için fax yolladım 2 gündür her Allahın saati arayıp yalvarıyorlar şu paketi bu paketi de yanında bedava verelim üyelikten ayrılmayın diye.
Yalan söylemeyin. Bein gibi milyar dolarlık şirket için Galatasaray taraftarının üyeliğini iptal etmesi hiç bir şey ifade etmez. Kâr marjlarına sıfır etki yapar. Dünyada kapitalist sistem yok.
Bence arayan herkese keyfiniz bilir deyip telefonu kapatıyorlar! Üstüne para önemli olmadığı için herkese güle güle bonusu olarak 10 bin lira veriyorlar. Sizler yalan söylüyorsunuz!
haklılar hata herkese oluyor her hatada hakem silinse ortada hakem kalmaz bizim ruhsuzlar biraz mücadele edip oynasalardı hakemi de yenerdik bunların konuşulması lazım