Kulüpler Birliği: "İki hakemimize verilen ceza kalkmaz ise olağanüstü toplanırız!" | 28 KASIM 2018

Ben yazmadim o yazmadi kim yazdi lan ozaman serefsizler

korkak şerefsizler yazdıklarının arkasında bile duramıyolar şakamız olmaz olum bizim diğer 2 sözde büyük takıma benzemeyiz.

17 kız kardeşler sıvamış

demek ki hepsinde o.puluk yok

gerçi o. lar belli de paraları ve çevreleri geniş olduğu için namuslu deniyor

kulüpler birliginin bir faydasini gören oldumu bugüne kadar??
ciksin bizim kulüp bu birlikten.
birlik demek beraberlik demek, iyi günde kötü günde, yaninda olmak, destek cikmak demek, KÖSTEK DEGIL.

Bunların tümü feneri ligde tutma çabası :) gülüyorum. Adamlar hakkıyla şampiyon olamadığı gibi, hakkıyla ligde bile kalamiyolar. Düşmemek için bile üç kağıda baş vuruyorlar. :)

Son dönemlerde böyle cahilce bir hareket olmadı. Resmen liseli ergen öfke patlaması gibi altı boş. Kulüplerin neredeyse yarısı da bu zırva açıklamanın peşinden gitmiş. Çok büyük rezillik. Futbol kulüpleri nasıl zekaların elinde olduğunun göstergesi. Bence bu bildiriyi yayınlayan kulüpler derhal seçimli genel kurula gitmeli. Kulüp yönetimleri için çok büyük acziyet göstergesi.

Yürüyen ego Fikret Orman haberim yok diye kıvırmaya devam edecek mi bakalım yoksa çıkıp ben yaptım ben diyebilecek mi ? Fena rezil oldu.

Bu Fiko yu bundan sonra adam yerine koyan olmaz herhalde. Adam tam kahpece bir sey yaptigi gibi bir de cesaretsiz ve korkak.

got-lalesi_1059877.jpg

küfür etmem yasak. Fikoya ne demek istedigimi anladiniz

Geri
Üst Alt