Kulüpler Birliği, Ortaya Atılan Şike ve Teşvik İddialarının Araştırılması İçin TFF'ye Başvurdu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Kulüpler Birliği, Süper Lig'in son 8 haftasıyla alakalı ortaya atılan şike ve teşvik iddialarının araştırılması için TFF Yönetim Kurulu'na mektup yolladı. (Spor Arena)

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Saraç: "Sosyal medyada çıkan çeşitli dedikoduların son bulması maksadıyla bir kulüp başkanımız, konu ile ilgili teklifini Kulüpler Birliği'nde araştırılmasını ve yazının yönetim kurulu kararı ile federasyona gönderilmesini istedi."

Mehmet Fatih Saraç: "Bu talebin yönetim kurulunda imzaya açılması talimatını veren de ilk imzayı atan da bizzat sayın başkanımız Ahmet Nur Çebi'dir." (Spor Arena)

İlk imzayı atanın Çebi olması, 58. madddeyi getirenin Şekip Mosturoğlu olmasına benziyor.

Billong üzerinden yapılan şike yıllarca konuşulmalı, Beşiktaş aleni şekilde ahbap-çavuş ilişkilerini kullanarak Alanya ve Hatay'ı ayartmış o maçları ŞEREF'sizlikle ve HAK'sızlıkla almıştır.

Şikeci tjk
TFF desteğiyle , hakem kayırmalarıyla , atlanan milyon tane kart ile rezil bir sezon daha geçirdiniz
En son da futbolcuya teşvik...

Şereften yoksunsunuz, şikecisiniz
Üste çıkmak için bir de ters psikoloji yapıyorsunuz.... Bakın ben araştırılmasını sağlıyorum nasıl şike yapmış olabilirim diyerekten
Halbuki tüm kurumları ifblilerle birlikte zapt etmişsiniz

Bu ülkede her alanda olan biten olaylar midemi bulandırıyor artık

bizden konuşan olmayınca üste çıkmak için hamle yapmışlar

Kurtlar vadisi izleyenler bilir, katil ilk başsağlığı dileyendir.

Geri
Üst Alt