Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.867
- 7.373
- 1.743
olm bizim ab davamiz daha mahkemede degilmiydi? ocak ayinda fln sükrü ergün demisti büyük ihtimalle olumlu sonic cikacak diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli oyuncu yok, Avrupa'da mücadele eden ekipler var.
Yapın 6+2+∞. Altyapılar için de belli bir yatırım oranı belirleyin takımlara. Bir de 4-5 alt yapı oyuncusu zorunluluğu koyun gitsin eğer gerçekten Türk futbolunun gelişmesini istiyorsanız..
AB mevzusu ile daha önce fener, bjk uğraşıp sonuç alamamışlardı, bizimkilerin uğraşıp uğraşmadığını bilmiyorum ama bizim de bir sonuç elde edeceğimize inanmıyorum.
olm bizim ab davamiz daha mahkemede degilmiydi? ocak ayinda fln sükrü ergün demisti büyük ihtimalle olumlu sonic cikacak diye.
Bizimkiler AB konusunda salladılar herhalde. Girişim bile yoktur.
AB olayı ne oldu?
Bari onu başarsın bizim yönetim bi işi beceremediler.
Bu dayatmalara karsı verebilecegimiz tek cevap AB statüsü ile olur ama yonetim onu da halledemeyecek gibi
Ünal Aysal ve yönetimi sportif olarak her ne kadar başarılı olsalar da, bu tip konularda hep sınıfta kaldılar. Daha geldiklerinden beri bir kere bile istediklerimizi yaptıramıyorlar.
Konuya türk mahkemesive ab bakanligi bakiyor. Siz olumlu bir sonuc cikacagini saniyor musunuz gercekten?
Orasi tmmda ama daha ne kadar sürecek sonuc aciklanana kadar?
Reddedildi densin bizim de burda dilimiz kurumasin AB olayi ne oldu diyerek.