Kulüpler Birliği Toplanıyor

olm bizim ab davamiz daha mahkemede degilmiydi? ocak ayinda fln sükrü ergün demisti büyük ihtimalle olumlu sonic cikacak diye.

Bizimkiler AB konusunda salladılar herhalde. Girişim bile yoktur.

TFF, 6+2 kuralını uygulamak için 2014-15, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarını kapsayan garanti istedi.Kulüplerin TFF'ye cevabı ise "3 yıl içinde başkanlar ve yönetimler değişir. Böyle bir garantiyi biz nasıl verelim" oldu.

Bu adam ne böyle ya TFF'nin basından gitse dahi pisliklerini gerisinde bırakıyor.

6+2 kararı çıkar en fazla o da planlamasını 5+0+3 saçmalığına göre yapan Beşiktaş ikna olursa

6+2+1 veya 6+3 yapabilirsek kardır.7 yabancıya izin vermezler.

6+2 candır.

Bruma-Joker Oyuncu Transferi

yaparsın uygun bir mevkiye. 6 tane de net yabancın olur. (Muslera-Stoper-Telles-Melo-Sneijder-Kanat/Forvet)

Bu takımın sorunun yetenek kesinlikle.

Basında çıkan Olcan+Douglas Costa+Lucescu paketi doğru ise hem halden anlayan antrenör hem de Sneijder'in dilinden anlayan yetenekli kanat hucumcularımız olur. Burak'ı da idare edebiliriz bu halde.

6+2 + AB pasaportlular serbest e ben tamamım.

O değilde bunlar 3 yıl teminat istemiş bunların görevleri ne zaman bitiyor yeni tff seçimleri ne zaman? ????????

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 yıl teminat ne yaw? 3 yilligina mi gelecek yani 6+2?

Yahu yine mi artı. Yapın 8. İsteyen istediyini oynatsın, istediyini yedek bıraksın, istediyini de tribüne yollasın. Bu + meselesi ciddi bir şekilde teknik adamların haklarını kısıtlıyor.

Yerli oyuncu yok, Avrupa'da mücadele eden ekipler var.

Yapın 6+2+∞. Altyapılar için de belli bir yatırım oranı belirleyin takımlara. Bir de 4-5 alt yapı oyuncusu zorunluluğu koyun gitsin eğer gerçekten Türk futbolunun gelişmesini istiyorsanız..

AB mevzusu ile daha önce fener, bjk uğraşıp sonuç alamamışlardı, bizimkilerin uğraşıp uğraşmadığını bilmiyorum ama bizim de bir sonuç elde edeceğimize inanmıyorum.

1- Avrupa'da sürekli olarak mücadele eden büyük takımlardan sadece Galatasaray var doğru dürüst, o yüzden umurlarında değil...

2- Türk futbolunun gelişmesi değil amaç,esas hedef rant...

O yüzden sorgulamanın bir manası yok. Amaç belli, Galatasaray'ın FBJK'nin Avrupa'dan men cezasından ve mali durumlarından dolayı rantın büyük bölümünü kapmasını engellemek ve Anadolu kulüplerine haksız kazançlar sağlamak. Böylece rekabet sağlanabilecek. Çünkü Galatasaray'ın şu an olduğu noktaya erişmek daha güç,o yüzden paçadan aşağı çekmek mantıklı...

Kötü niyetli olan bu kuralı "Türk futbolu" ile bağdaştırmayın artık.Burada kasıt var, ne kadar sorgulansa da boşuna.Mantık dışı bir kuralı sorgulayınca hiçbir mantıklı cevap bulamazsınız. Onlar da biliyor bunu fakat yukarıda saydığım amaçların gerçekleşmesi için böyle bir uygulama şart onların gözünde.Yani sizin sorguladığınız şeylerin onlar da farkında...

3 Yıl teminat olayı doğruysa bir nedeni olmalı , mutlaka birilerine yarar sağlayan tarafı olmalı !

Ünal Aysal ve yönetimi sportif olarak her ne kadar başarılı olsalar da, bu tip konularda hep sınıfta kaldılar. Daha geldiklerinden beri bir kere bile istediklerimizi yaptıramıyorlar.

AB olayı ne oldu?

Bari onu başarsın bizim yönetim bi işi beceremediler.

Bu dayatmalara karsı verebilecegimiz tek cevap AB statüsü ile olur ama yonetim onu da halledemeyecek gibi

Konuya türk mahkemesive ab bakanligi bakiyor. Siz olumlu bir sonuc cikacagini saniyor musunuz gercekten?

Orasi tmmda ama daha ne kadar sürecek sonuc aciklanana kadar?

Reddedildi densin bizim de burda dilimiz kurumasin AB olayi ne oldu diyerek.

şimdi yasal olarak yani kanunen reddetme şansları yok, ne zaman fb avrupaya katılır ve sınırsız yabancı olsun derse ve yüce padişahımızda buna onay verirse o zaman 2 gün içinde çıkar kanun. öbür türlü 10 sene bekle istersen gene boş. artık anlayın arkadaşlar gözünüzü seveyim, futbolda fb ve başbakanımız ne isterse o olacak bundan sonra.

Geri
Üst Alt