Kulüpler Birliği Yabancı Sınırı İçin Sportif Direktörleri Toplantıya Çağırdı

Sabah paçavrası haber yapmış bile.

Toplam 10 yabancı
6 tanesi ilk 11 de 2 tanesi kulubede.

Bu saatten sonra yerli leşleri izlemem, kafam rahatlamış olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yeni kazmalar ile sadece kendi ligimizde eğleniriz.
Tarık çamdallar ismail köybaşılar layık bu ülkeye.

gelsin gelsin anadolu kulüpleri de sürünsünler mal herifler.

Boşuna değilmiş çakal ali koçun serdar tolgay sadık sinan sevdası...Uyanık herifler..Rekabet edebilmek için yukarıdakini aşağı çek..Heyecan olsun zihniyete bak kekolar

Yabancı sınırı gelirse gerçekten bizim maçlar dahil izlemem. Zaten Almanya ligini severim. En azından strese bağlamam.

Asıl hedef kitle olan taraftara neden sorulmuyor bu işler,ülkenin kaderi birkaç kişinin dudağının ucunda!
düzenli bir şekilde izlemiyordum zaten,şimdi izlemeyi bırakırım.

kuralı getirirlerse maç falan izlemem artık. ne bok yiyolarsa yesinler. bu gerizekalılarla uğraşacaz diye avrupada'da başarı gelmiyor.

Neyi izlemiyoruz ya aleyhimize hatalar olunca hemen her platformda tonla beinsports iptal kampanyaları vardı bakıyorum şimdi herkes her maçı izliyor herkes mi kaçak sitelerden izliyor bu maçları.. Öyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum bizim toplum olarak en büyük hobimiz futbol zaten 32 yaşından sonra her maçı izleyeceğim diye 5 saniyede bir donan siteleri aramak gücüme gider açıkçası..
Haa şunu da söyleyeyim tüm taraftarın samimi olduğuna inansam ben de iptal ederim ama iptal ettim diyenlerin %80i sallıyor..

bir futbol hobimiz vardı onunda içine etmeye ve bitirmeye and içmişler. ya bu ülkede içine edilmedik hiç bir şey bırakılmayacak diye söz falan mı verildi bir yerlere anlamıyorum.

saka gibi yine ayni kurali yaptilar. lig resmen cag atti ama biz geriye geriye gidiyoruz tekrar harika.

hiç yabancı oynatmasınlar 1 sene denesinler bakalım nekadar basarılı olacaklar,zihnine tükürdügüm at hırsızları.

Geri
Üst Alt