Kulüpler Birliği Yabancı Sınırı İçin Sportif Direktörleri Toplantıya Çağırdı

Patatesi, soğanı, sığırı, samanı ithal etmeyi problem etmeyen hatta teşvik eden ülke kafayı taka taka yabancı futbolcu sayısına taktı. ithal etmenin belki de tek yararlı olduğu alana kısıtlama getiriliyor. Bizdeki bu kafa çok ilginç gerçekten inanamıyorum.

Belki tek bir yönden iyi oldu. nasıl yerli filmiydi, dizisiydi, haber kanalıydı, müziğiydi çöp diyerek hayatımızdan çıktıysa, futbolu da o şekilde hayatımızdan çıkacak. Tavsiyem ingiltere, italya ve ispanya'dan birer takım tutun. Hem güzel güzel maç izlersiniz, hem bu saçma ülke futbolu yönetimine katlanmak zorunda kalmazsınız.

Şampiyon Liverpool!

Galatasarayliligimi askiya almis bulunmaktayim

Bu sene de sampiyon falan olamayiz

Arkadaşlar kulüpler birliği açıklama yapmış

Kulüpler Birliği'nden yabancı kuralı hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama geldi.
Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir, "Bize ulaşmış bir rakam yok 6+2+2 gibi. Bir teklif de yok. Kulüpler Birliği olarak hem yabancı kuralı hem ekonomik durumlar hem de federasyon başkanlık seçimini konuşacağız. Biz tavsiye ederiz, uygulama kurumu değiliz." dedi.

Arkadaşlar kulüpler birliği açıklama yapmış

Kulüpler Birliği'nden yabancı kuralı hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama geldi.
Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir, "Bize ulaşmış bir rakam yok 6+2+2 gibi. Bir teklif de yok. Kulüpler Birliği olarak hem yabancı kuralı hem ekonomik durumlar hem de federasyon başkanlık seçimini konuşacağız. Biz tavsiye ederiz, uygulama kurumu değiliz." dedi.

Bu açıklama doğru ve samimiyse 6+2+2 menajerlerin uydurduğu bir rakam. Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı . . .

forumumuzun ortak 1 takımı olmalı, rengi ve stadyumunun benzerliği sebebiyle Arsenali seçtim
bundan sonra burasının gunnerarsenal.com olarak değiştirilmesini talep ediyorum

6+2+2'yi ilk yazan Sabah galiba

Turkuvaz medya direkt reise bagli

Reis Fener'in son champ. oldugu sene 6 yabanci oldugundan bunu istemis herhalde

Başakşehir İdari Direktörü Mustafa Eröğüt: "Yabancıya sınır koyarak altyapıdan oyuncu yetişmez. Altyapıya yatırım yaparak yetişir. Medyada gündem olan talimatın yürürlüğe girme şansı olduğunu düşünmüyorum"

Bein nasil karsi çıkmıyor anlamadim ?

Belki terim bu konuda işe yarar.

Mevcut kuralin gelmesinin tek sebebi biliyorsun degil mi? Bu boktan ulke futbolunun isildayan pirlantasi
Biliyorum bende onun için yazdım zaten.
Son 5 sene içinde bizim adımıza yaptığı ender olumlu işlerden biri.

Geri
Üst Alt