Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.673
- 109.497
- 4.878
bakalım saat 2 de toplanıyorlarmış 3 4 gibi belli olur yeni başkanyine caymislar mi? bir halt olmaz bu kafalarla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakalım saat 2 de toplanıyorlarmış 3 4 gibi belli olur yeni başkanyine caymislar mi? bir halt olmaz bu kafalarla.

Ali Koç: "Nasıl vurdun ama"
Ertem de avukati olmus tam sakat noktayi kesmis gavat.
Ben uydurdum ama orada tam sarilacaklar ve birseyler derken kesmesine vurgu yapiyorum , yani ne demis de kesiyor acaba?Usta cidden dedi mi onu?
Ertem Şener de bunların kayığına binmiş usta. Ana medyada bizi savunan kalmadı.Ben uydurdum ama orada tam sarilacaklar ve birseyler derken kesmesine vurgu yapiyorum , yani ne demis de kesiyor acaba?
Ertem zaten kokayca herkesin kayığına ilk binen adam oluyor. Onu fazla dikkate almamak lazım, hiç umulmayacak adamları bile bağlamışlar.Ertem Şener de bunların kayığına binmiş usta. Ana medyada bizi savunan kalmadı.
Gene mi geri vites yapmış Ali Koç?Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanının seçileceği toplantı Vakfın Maslak'taki merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan toplantı sonrasında Kulüpler Birliği Başkanı bir kez daha Ali Koç seçildi.