Kulüpler Birliği'nde Kriz!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Kulüpler Birliği'nde TFF'yi hedef alan açıklama metni, 'rutin evrak' sanılarak imzalandı.

Metnin okunması üzerine Göksel Gümüşdağ başta olmak üzere bazı başkanlar itiraz etti.

TFF, bazı kulüplerin kendilerini devirme planı yaptığına inanıyor.

Ali Koç: "Arkadaşlar okusaydınız! Neden okumadınız? Ben okudum ve imzaladım."

🗣 Burak Elmas: "Bu bildiri imzalanmazsa Kulüpler Birliği'nden ayrılırız."

🗣 Göksel Gümüşdağ: "Ben imzalamadım. Bu haliyle de imzalamam."

TFF, Ali Koç, Burak Elmas, Süleyman Hurma, Ahmet Nur Çebi ve Fatih Saraç’ın bir 'oldu bitti' ile böyle bir metni geçirmek istediğine inanıyor.

🗣 Burak Elmas: "Bizim şahıslarla problemimiz yok. Temel sorunların çözümüne ihtiyacımız var. Futbolun gerçek patronu kulüplerdir."

Mehmet Arslan: "Kulüpler ve TFF bir masa etrafında oturmalı ve açıkça sorunlarını ortaya dökmeli. Nihat Özdemir eleştiriye de açık bir başkan. Ama tehdidin onda işe yarayacağını düşünmüyorum. İletişim yolları kapandığında kriz daha da büyüyecek." (Hürriyet)

📰 (Hürriyet / @Mehmet_AArslan)

Şahıslarla sorunun olacak sn. elmas

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
tff'ye karşı omuz omuza mı yapıyoruz nedir

Hürriyet e bak tehditlerin işe yarayacağını düşünmüyorlarmış peh peh.. bu SATILMIŞ(Demirörene satıldı) haber plarformunu şahsen forumda görmek istemem

Kus Nihat devrilmeli. Gs'li 1 başkana ihtiyacimiz var.

Bu pisliği ancak DEVRİM temizler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç: "Arkadaşlar okusaydınız! Neden okumadınız? Ben okudum ve imzaladım."

offff

Bein ilk Türk futboluna girdiğinde fiyat az bulunmuş kurun sabitlenmesi şüpheli görülmüştü. Aziz Yıldırım bu konuda çok direndi ama göksel in başka yayıncı yok demesiyle kabul etti. Kur neredeyse 2 ye katlanmasına rağmen her yıl kulüplere odenen ücreti de yarı yarıya düşürmeye kalkıyorlar. Ve buna karşı tff hiçbir şey yapamıyor. Üstüne yabancı kuralı gibi deli saçması bir kuralı getirdiler.

Kulüplerin menfaati dışında ne yapılması gerekiyorsa yaptılar. Bu işin sonu istifadir. Düzeltilmesi çok mümkün olmayan hataları yaptı çünkü Nihat ve saz arkadaşları. Bu istifayı sağlayacak olan şey de Gs fb bjk ts nin ortak hareket etmesidir.

GSCimbom Mobile App

Göksel in itiraz etmesi doğal.
Ikisi de aynı mayadan sonuçta.
Senelerce üst düzey fetöcülük yap, millet hapis yatsın işinden olsun, bunlar hayatlarına devam etsin.
Oh ne güzel İstanbul be.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt