- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Direkt istifaya davet edeceklerdi aslında. Hem maddi hem manevi ırzına geçtiler ligin. Suç bu heriflerin yaptığı bide pişkin pişkin hala koltukta kalıyorlar.
GSCimbom Mobile App
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rte'nin bir "höt lan!" demesine bakar hepsinin "emredersiniz efendim" demesi. o yüzden rte'nin hiçbir şeye mecbur kalıp kabul edeceğini zannetmiyorum.tüm kulüpler arkasında olursa rte mecbur kalır yabancı konusunda degisikligi kabul eder
rte bencede bu yabancı konusunda geri dönmeyecektir ama özellikle tüm kulüpler ciddi diretirse esnme gösterebilir yeterınce oyları düştügü için hayır deme lüksü pek yok gibirte'nin bir "höt lan!" demesine bakar hepsinin "emredersiniz efendim" demesi. o yüzden rte'nin hiçbir şeye mecbur kalıp kabul edeceğini zannetmiyorum.
merak etme onları yine alırdık. Olmadı boşta anadolu yabancısı alırdık. İnşallah kulüpler koca bir R yapmazlarArkadaş yabancı kararı değişirse bize patlar. 6 tane yerli aldık yabancı sınırsız olsa emrea, emret, ömer, alpaslan falan bunlara para vernezdik, bize iyi geçirdiler.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
boş konuşmayalımbu boktan masada oturmamamız gerekirdi. sanki bugüne kadar kararları bizim irademizle alıyorlardı da bugün bunların arasına katılmışız. galatasaray ortamda ya lider olur ya da hiç olmaz. piyon piyon hareketlere lüzum yok.
sıkıyorsa çıkmasınlar maçlara, hadi ya...Kulüpler istemiyorsa kime hizmet ediyorsun be onun bunun çocuğu Nihat.
Bir futbol yorumu yap da okuyalım.olumlu
bu sezon masa başında değil sahada oynanacak kadro kaliteleri uzun süredir bu kadar yüksek olmamıştı yarıştan geride kalmamak için parayı harcarken dolar-tl çevirmesi yapıp vazgeçmemek lazım, yeni yönetimden beklenti büyük bir sabah uyanıp tak tak tak akşama kadar bütün transferler bitmeli kadroda eksikler çok böyle bir düzenin altından kalksa kalksa Terim kalkar. İsmim Alpay olduğu için kadro da kurmak isterdim ama o özveri bende yok haftasonu kendisinden bir kadro talebinde bulunurum.Bir futbol yorumu yap da okuyalım.
boş konuşmayalım