Kulüpler Birliği'nden Açıklama: "Spor kulüpleri siyasi tartışmaların parçası değildir"

Umarım Galatasarayım beni üzmez.

Konu evrensel temel insan hakları konusudur. Birilerinden korkarak bunu çiğneyemezsiniz. Bırakın şampiyon yapmasınlar. Buradaki insan haklarının çiğnenmesine gösterilecek direnç benim için şampiyonluktan kat be kat değerlidir.
insan hakları mı kaldı artık, o noktayı geçeli çok oldu mevcut durumda. çok önceden insan hakları, yargı bağımsızlığı,demokrasi gibi konulara gereken önem verilmeliydi. şuan tek çözüm sandık

Mesaj attım rt geldi. Hay sizin ben yapacağınız işe ya. Hatay’a bile rt attırdılar ya.

Yapmayın abi işte yapmayın ya en az 7-8 milyon Galatasaray taraftarı var bu seçimde oy kullanacak yapmayın 3 ay sonra gidecekler zaten ya

Neyse en son bizimkiler RT yapti o da bir mesaj.

maalesef bu yapılmazsa hakemlerle ağır biçerlerdi dediğim gibi 3 ay sonra seçim var sabırlı olmak lazım gaza gelmemek lazım eğer seçimde gideceklerse şu yapılanın bi önemi yok

şampiyon olacağız

Bakalım tribünleri nasıl susturmaya çalışacaklar? Troll itlerini stada sokup millete mi saldırtacaklar yoksa tomalarını sahaya sokup tribünlere su mu fışkırtacaklar.

Şahsi görüşüm ile ters bir durum.
Ama kurum olarak karşı gelmek şu ortamda zordu. Beklediğim ve istemediğim şey oldu.

Yönetim direnemese de haftaya Ads maçında taraftarımız gereken tepkiyi verecektir diye umuyorum.

benim düşünceme pranga vuramazsın Galatasaray tw admini ve ona o talimatı veren...

Galatasarayliligimi bu gece 12 ye kadar askıya alıyorum

Geri
Üst Alt