Kulüpler Birliği'nden Açıklama: "Spor kulüpleri siyasi tartışmaların parçası değildir"

benim garibime giden olay istifa sözlerine bu kadar tepki verilmesi hayır ortada küfür yok hakaret yok sanki istifa edeceklermiş gibi ortalığı ayağa kaldırıyor koltuk sevdalıları sorsan en demokratik biziz derler

Sandıkta gidecekler diye bekleyen arkadaşlara bol güneşli günler. Ülkede dik duracak ya da herhangi bir saçmalığa payanda olmayacak cesareti gösterecek tek bir yapı, kurum kalmamış. İnsanlarda bu korkaklık ve bu korkaklığın ardına sıralanan mazeretler artık midemi bulandırıyor. Bir kıçı kırık twit baskısina dayanamıyoruz binbir çıkar kokan mazeretle.
giderler gitmezler onu bilemeyiz ama elimizdeki en büyük ve belki de son şansı heba etmemeliyiz.

Biz de girmezsek tüm güçleriyle saldıracaklar bizimkilerde girecektir ama en son gireceklerdir

Bari gecenin 2 sinde falan atsalardı bekletselerdi iyice

Ne kadar mecbur bırakıldığı şuradan belli zaten.

1677513132517.png1677513153289.png

Zamanında terör olayları tırmandığında Diyarbakır'da Galatasaray çok sevildiği için maç yapmıştık orada. O bölge insanıyla barış için en önemli güç Galatasaray'dı. Kulüpler her zaman birleştirici unsurdur. Herhangi bir siyasetin parçası zaten olamaz. Fenerbahçe olduğunu iddia edip şov peşinde. Sonra 'R' yapıyorlar işte.

Tribünde de taraftar demokratik olarak istediği tepkiyi verebilir. Buna da geri kalanlar karışamaz.

üst üste paylaşım yapıp gerilere düşürsünler bari

sonra rt'yi geri çekeriz :D

Kendi adına razı ol. Ben temel hakkımın çiğnenmesine de çiğneyenlere destek verilmesine de razı gelmiyorum. Bu bir takım tutma meselesi değil, hak hukuk meselesidir.
Açıklamada nerede birisinin temel hakkı çiğnenmiş onu anlamadım sadece. Açıklamada taraftarların yaptığı tezahüratları hor gören yada aşağılayan bir taraf yok aslında. Daha çok spor kulüplerinin doğal olarak siyasetin içinde olmaması gerektiği ana mesaj değil mi? Açıklama gereksiz lakin öyle direk karşı çıkılacak bir açıklama değil gibi yada ben mi yanlış anladım? Sanki açıklamayı okumadan direk eleştiriliyor gibi.

Geri
Üst Alt