Kulüpler Birliği'nden Açıklama: "Spor kulüpleri siyasi tartışmaların parçası değildir"

Sözüm Galatasaray'a değil.
Bir tane bile korku duvarının yıkılmadığının kanıtıdır bugün. Kendi kendimizi gaza getirmeyelim artık.
Korku duvarları çoktan inşa edildi, insanlar alıştı zaten o yüzden uzun süredir nasıl yönetildiğimizin farkında bile değiller. Her ezilene sessiz kaldıkça elimizde hak hukuk namına birşey kalmadı malesef.

Açıklamada nerede birisinin temel hakkı çiğnenmiş onu anlamadım sadece. Açıklamada taraftarların yaptığı tezahüratları hor gören yada aşağılayan bir taraf yok aslında. Daha çok spor kulüplerinin doğal olarak siyasetin içinde olmaması gerektiği ana mesaj değil mi? Açıklama gereksiz lakin öyle direk karşı çıkılacak bir açıklama değil gibi yada ben mi yanlış anladım? Sanki açıklamayı okumadan direk eleştiriliyor gibi.
bütün kulüplere zorla bu açıklamanın siyasi bir güç tarafından yaptırılması; siyaseti, sporun dışına mı çekiyor?

bugün tüm spor camiası susturuldu. kulüpler taraftarlarının arkasında olmadı.

bir daha da böyle bir fırsat olmaz. birlik beraberlik yine yalan oldu. 4. dönemlerinde başarılar artık daha kötüsünü görmeye tahammülüm kalmadı.

Kendilerinin zoraki yaptırıldığı belli. Daha önce yapmamalarının nedeni de muhalif olmaları değil. Yönetimin taraftar ve camiayı karşısına almamasıdır. Zira liselilerin bir çoğu muhalif, taraftarlarda da ikilik çıkacaktı koşa koşa paylaşsalardı.

Fb mesela koşa koşa paylaşmış, tüm renklerimizle vs diyerek mesaj da vermiş. Burada paylaşılmasaydı çok baskı yerdik

Arkadaşlar şunu idrak etmek zor olmasa gerek ya; kurum, kuruluşlar, o sanatçılar, zengin holdingi olan aileler hatta futbol dünyası veyahut ekran yüzü olan gazetecilerin vs genelen hep devrin adamı olmuştur. Ya da iki tarafa da oynamıştır. Özellikle çok kitleye hitap edenlerin tavrı hep budur.

Gerçek tepki her zaman halkındır.
Senin, benim gibilerinin yani.
Bizim bizden başka kimsemiz yok.
Bu düzen değişse de şu üsteki dediğim hep baki kalacak.

Ülke olarak ilk hedefimiz sağlam ve sarsılmaz bir demokrasiye sahip olmak olmalı artık. Demokrasi ve insan haklarının değerini herkes anlamıştır umarım, bunlar ekmek su gibi önemli şeyler.

Yine iyi dayandık yapacak bir şey yok adam güçlü küme bile düşürür

Ali Koc RTE'nin yaninda mi durmus? Vay be :))

Yarin x kulubun taraftari RTE cok yasa diye bagirirsa burda serbestlik metinleri yazan arkadaslar ayni tavri gosterir umarim.

Bence de insanlar istedigi yere istedigi tepki verebilir (demokratik oldugu surece). Zaten tencere tavadan tut yapilmayan protesto kalmadi ulkede. Bu da yapilir gecer.

Sonucta ucunda 3 ay kaldi, millet kararini verip sonuclarina katlanacak. Sakin olmakta fayda var.

Bundan sonra klüpler çıkıp taraftarına''Bize destek olun destek olmaya devam edin'' demesin yoksa ağır küfürler yer.Sen taraftarının arkasında duramadın geçiniz.

Geri
Üst Alt