Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.458
- 4.029
- 1.563
"Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korku duvarları çoktan inşa edildi, insanlar alıştı zaten o yüzden uzun süredir nasıl yönetildiğimizin farkında bile değiller. Her ezilene sessiz kaldıkça elimizde hak hukuk namına birşey kalmadı malesef.Sözüm Galatasaray'a değil.
Bir tane bile korku duvarının yıkılmadığının kanıtıdır bugün. Kendi kendimizi gaza getirmeyelim artık.
bütün kulüplere zorla bu açıklamanın siyasi bir güç tarafından yaptırılması; siyaseti, sporun dışına mı çekiyor?Açıklamada nerede birisinin temel hakkı çiğnenmiş onu anlamadım sadece. Açıklamada taraftarların yaptığı tezahüratları hor gören yada aşağılayan bir taraf yok aslında. Daha çok spor kulüplerinin doğal olarak siyasetin içinde olmaması gerektiği ana mesaj değil mi? Açıklama gereksiz lakin öyle direk karşı çıkılacak bir açıklama değil gibi yada ben mi yanlış anladım? Sanki açıklamayı okumadan direk eleştiriliyor gibi.
O kadar da değil. Boş bir tweet yüzünden Şampiyonluğu vermeyelim.rt edilirse dursun ve erden timur istfa etmeli
Arkadaşlarımı görüyorum ki Dursun Başkan'ın AKP'ye yakın olduğunu bilmiyorlar sanırım. Bizimkiler sessiz kalırlarsa daha iyi ederler. Karışmasınlar bu mevzuya.