Hocam bırakalım bahane bulmayı falan.Bunu BJK gündeme getirince tüp kafa bizim en ileri gelen yöneticimiz imzalayınca kem küm bence gayri ahlaki.Bildiğin yönetimin sınıfta kalışıdır bu benim gözümde.6222 sayılı kanun TFF omurgasızının düşüremeyeceği FB yi mahkemelerin düşürmesi için yapılmış şike ve teşvik priminin suç sayıldığı çok modern ifadeler içeren bir kanun .Bu kanunu dayanak alarak bir çok klüp düşecek rahatlığındaydım açıkçası zira TFF kendi iç talimatnamesini değiştirse kimsenin haberi olmaz ki değiştirecekler çok yakın zamanda.Bu yasa değişsin diye bizimde imza vermiş olmamız en basit ve nazik ifade ile skandaldır.Biz nasıl olurda bu yasayı değiştirin efendim mahkemeler düşürmesin bizim kendi özerk TFF miz var onlar düşürür aymazlığını paylaşırız diğer klüpler gibi? Açıkçası bu sene beni en çok mutlu eden şey şike olayında sergilediğimiz omurgalı duruştu.Bu o manada tavizdir.Emin olun bizimle FB nin durumları yer değiştirmiş olsaydı o belgeye ne bir anadolu takımı nede FB imza atmazdı.Yönetim benim gözümdeki tüm sempatikliğini yitirdi bu imza ile .Kendimi kandırmak ve bahane bulma yaşımı geçeli 15 yıl oluyor.Bizde bu kirli çarka hizmet eden bir imza atmışız başka bir açıklaması yok.Üzüldüm ve utandım.Bunca zamandır kendi içimde ve bir çok ortamda ki kendi çabama acıdım .Bizde diğer klüpler gibiymişiz.Fark yokmuş aramızda .Aynı.İnşallah siyasi iktidar bizim gösteremediğimiz omurgalı duruşu sergilemeye devam ederde beyler bırakın bu işleri .Şike ve teşvik primi suçtur ve yapan küme düşer demeye devam eder.