Seneye 4 düşme olacak ve lig 20 takımlı olacak aslında 20 takımlı lig daha cazip bana göre ama planlamayı doğru yapman lazım. Mesela sezon başında 1 takım küme düşecek denilip bu yapılsaydı daha doğru olurdu ama işte. Bu arada bunların daha ekstrası vardır. Devlet %40'a çıkardığı vergiyi tekrar eski seviyesine yada oraya yakın bir yere çeker. Yayıncı kuruluş istediği indirimden vazgeçer falan üstteki kulüplerin gelrilerinin düşmesine hiç bir şey almadan evet diyeceğinin düşünmüyorum ekstra bir şeyler muhakkak vardır.

Sürülecek akıl yok.

ben saldım artık, koy şeyine gitsin. yabancı kuralı,küme düşme kaldırılsın,ayasofya,kılıç,sosyal medya yasağı, döviz,enflasyon.. :uiyy: :uiyy::berkan::asd::asd:

Ankaragücü Kenan Evren'den sonra bir kez daha lige dahil edilmiş oldu.

umarım adı geçen ihtiyar yerli elemanların gelmesine engel olur bu karar.

sanmıyorum ama 1 umut

Abi bir de şu var, 2 aydır küme düşmeme mücadelesi falan hepsi hikaye çıktı. Biz boşuna tiyatro mu izledik. Ben gelecek sene de böyle bir şey olmayacağını nereden bileceğim, saçmalığa bak ya. Nereden tutsan elinde kalıyor. Çöp lig.

Bizde burada kaleye şunu alalım kanatları şunu alalım forvet şu olsun diye konuşup kendimizi kandırıyoruz bu senede gördük bu ligde herşey planlı boşa para harcıyıp burda zaman öldürüyoruz toplantıda bile belki gelecek sezonun şampiyonu belirlenmiştir

Geri
Üst Alt