Spor bakanımızın özel kalem müdürü ile görüştüm. Yabancı kuralı ve Küme düşme kaldırıldı. Gelecek sezon 21 takımla oynanacak. Seçeneklerden biri 22 takım olmasıymış.

hocanın neden avrupaya gitmemek için direndiği belli oldu

seneye avrupa ligine giden ligde patates olur

inş ts'nin cezası kalkar uefa ligiyle uğraşmayız

8 ay icerisinde yaklasik 50 mac yapacak takimlar kupa maclari ile beraber, Avrupa'ya giden 50-55 mac duruma gore.

Galiba neredeyse her hafta'da bir 3 mac yapmak zorunda kalacaklar cunku hem EURO 2021 var, hem lig zaten gec baslayacak, Pandemi falan tekrar problem olursa ligler tekrar ertelenebilir, devre arasi tatili da kalkmak zorunda bu durumda.

Simdiden merak ediyorum oyuncularin halini, hocalar simdiden her hafta nasil aglayacagini tahmin edebiliyorum ;D

Garanti ücretlerle milyon euroları cebe indiren futbolcular 6 maç daha oynasın. Destekliyorum bu kararı

manset-fotografi-43.jpg

bu ülkenin 20-21 takımı kaldırma imkanı yok. Maddi açıdan çok zor. Yaş ortalaması aşırı yüksek her takımın. Sınır gelirse 20 takımda en az 60 iyi yerli olmalı. Mümkün değil böyle bir şey.

8 ay icerisinde yaklasik 50 mac yapacak takimlar kupa maclari ile beraber, Avrupa'ya giden 50-55 mac duruma gore.

Galiba neredeyse her hafta'da 3 mac yapmak zorunda kalacaklar cunku hem EURO 2021 var, hem lig zaten gec baslayacak, Pandemi falan tekrar problem olursa ligler tekrar ertelenebilir, devre arasi tatili da kalkmak zorunda bu durumda.

Simdiden merak ediyorum oyuncularin halini, hocalar simdiden her hafta nasil aglayacagini tahmin edebiliyorum ;D
Yabancı kuralı sırf bu yüzden ertelenmiştir kadro derinliği açısından sıkıntı yaşanır diye vs

Sporcope

@sporcope

·
4d

Çarpışma sembolü

Türk Futbolunda Devrim!

Küçük turuncu elmas

2020/21 sezonu 21 takımlı oynanacak.

Küçük turuncu elmas

2021/22 sezonunda ise Süper Lig 20 takımla devam edecek! (

Kişisel bilgisayar

Fanatik)
Önümüzdeki sezon 4 takım düşecek o zaman.

Basak ayvayi yedi. Adamlarin daha AL maclari var ve dogru dürüz tatilsiz yeni sezon icin hazirlik kampina giderler. Yasli kadro +40 lig maci ve SL maclari bunun üstüne baya agir gelir.

Basak ayvayi yedi. Adamlarin daha AL maclari var ve dogru dürüz tatilsiz yeni sezon icin hazirlik kampina giderler. Yasli kadro +40 lig maci ve SL maclari bunun üstüne baya agir gelir.
40 Super lig, Turkiye Kupasi + CL'de en az 6 mac derken 50'yi rahatca geciyorlar.

ziraat cok güzel oldu ama. dfb gibi tek mac

Şimdi fikstürü öyle ayarlarlar ki her hafta bay geçen takım sonraki maçını bizimle oynar. Yani bize karşı oynayacak olan takım önceki haftayı dinlenerek geçirecek.

Geri
Üst Alt