- 9 Ağustos 2011
- 59.447
- 34.138
- 3.408
başımıza iş açacak bu tff. :d
aa yabancı kuralını da ertelediler.
aa yabancı kuralını da ertelediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak hangi gerekceyle küme düsme kaldirildi? Mantikli bir aciklamasi olamaz. Bu sonucdan sonra bu ligi kim ciddiye alir?
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynak ?
ben sana söyliyim toplu ağlamadan dolayı kaldırıldı. gene birleşilirse yabancı kuralı da kalmaz ortada.Tam olarak hangi gerekceyle küme düsme kaldirildi? Mantikli bir aciklamasi olamaz. Bu sonucdan sonra bu ligi kim ciddiye alir?
Vergiler %40 civarına falan çıkarılmıştıya onu eski haline %15'e yada %20'ye düşüreceklerdir tekrardan. Birde sanrım yayıncı kuruluşta istemiş indirim istiyorlardı onlarda indirimden vazgeçeçekmiş. Karar saçma ama kulüpler bu ekonomik faydalar yüzünden kabul etmiştir yoksa gelen parayı azaltacak bir şeyi kabul etmezlerdi diye düşünüyorum.Yayın hakkından kulüplere düşen gelir azalacağı için o zararın bir kısmını da devlet karşılayacakmış kaç takımla oynandığı umrumda değil de sırf bu olay yüzünden sinirlendim
20 takimli lige gecmek icin bir firsat geldi ve bu degerlendirildi.Tam olarak hangi gerekceyle küme düsme kaldirildi? Mantikli bir aciklamasi olamaz. Bu sonucdan sonra bu ligi kim ciddiye alir?