başımıza iş açacak bu tff. :d
aa yabancı kuralını da ertelediler.

abi madem öyle, hiç oynatmasaydınız. Konyaspor'a yazık olmadı mı? Veya Galatasaray'a. Direk şampiyon ilan etmeden, beyaz sezon ilan etseydiniz hollanda gibi

DguDQxiWAAAx0t0.jpg

Yayın hakkından kulüplere düşen gelir azalacağı için o zararın bir kısmını da devlet karşılayacakmış kaç takımla oynandığı umrumda değil de sırf bu olay yüzünden sinirlendim

Avrupadaki baska lig ayni seyi yaptimi? Fransizlar falan sezonu erken bitirip bile takimlari kümeye yolladi.

Pandemi öncesindeki puan durumu geçerli sayılsın o zaman veya lig iptal edilsin bu sezon.

Sayin cumhurbaskanimiz kararini verdi ben bundan sonra hepimiz bu karar cercevesinde birlesip takimlari en ust seviyelere cikarmamiz gerektigini dusunuyorum.

Hayirlara vesile olsun, bence dogru kararlar alindi herkes memnun.

Cumhurbaskanimizi bir kez daha tebrik etmek lazim, olgunluk gosterdi.

Madem küme düşme kaldırıldı, o zaman adam gibi köklü takımları lige monte etsinler.

Karşıyaka, Adana Demir vb vb... Malatya'dan banane.

Asıl plan ligi 21 takım yapmaktı yaptılar yabancı kuralı banada hikaye gelmişti

Yayın hakkından kulüplere düşen gelir azalacağı için o zararın bir kısmını da devlet karşılayacakmış kaç takımla oynandığı umrumda değil de sırf bu olay yüzünden sinirlendim
Vergiler %40 civarına falan çıkarılmıştıya onu eski haline %15'e yada %20'ye düşüreceklerdir tekrardan. Birde sanrım yayıncı kuruluşta istemiş indirim istiyorlardı onlarda indirimden vazgeçeçekmiş. Karar saçma ama kulüpler bu ekonomik faydalar yüzünden kabul etmiştir yoksa gelen parayı azaltacak bir şeyi kabul etmezlerdi diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt