Lig geç başlayacak;
ekstradan 6 maç yapılacak,
Şu durumda haftaiçi maçlar olacakken 21 takımla haftaiçi daha çok maç olacak.
18 takımken haftaiçi Avrupa maçları sebebiyle nalları dikiyoruz.

Bunun dışında 21 takımlı lig öyle bir iki günlük kararla alınacak karar mı? Sadece bu sene mi 21 takım olacak. O zaman seneye 6 takım mı düşecek? Salak bir ülkeyiz evet futbolumuz da salakça yönetiliyor ama bu kadarı olur mu? Umarım gerçekten bu kadar salak değillerdir.

Yıllardır 20 takımlı lig isterim ama bu şekilde değil. Düşen düşmüş işte.
Seneye 4 takım çıkar 2 takım düşür

Lig geç başlayacak;
ekstradan 6 maç yapılacak,
Şu durumda haftaiçi maçlar olacakken 21 takımla haftaiçi daha çok maç olacak.
18 takımken haftaiçi Avrupa maçları sebebiyle nalları dikiyoruz.

Bunun dışında 21 takımlı lig öyle bir iki günlük kararla alınacak karar mı? Sadece bu sene mi 21 takım olacak. O zaman seneye 6 takım mı düşecek? Salak bir ülkeyiz evet futbolumuz da salakça yönetiliyor ama bu kadarı olur mu? Umarım gerçekten bu kadar salak değillerdir.

22566.jpg

bazen başka ülkede yaşadığını düşünüyorum Mahir.

Kume dusmemeye oynayan guzel Konyasporumuzun lig te kalmak icin son haftalar lig sampiyonunu ve ikincisini dörtlük tarifi uygulamasini baltalamak isteyen bir karar olur.

@Keramettin TANRIVERDİ sen dün konunun birinde Dsmart ligin yayın haklarını alacak demiştin. Bulamadım o mesajı. Yorumun mu o senin duyum mu aldın?

içi fareler ve pislik dolu lağımistan'da temiz yaşamaya çalışıyoruz resmen.

Kume dusmemeyi hangi izah ile acikliyorlar? Pek fikirleri takip edemedim.

Ki bu konuya yurutulen fikirlere fikir demek te.. Ne bileyim

Peki diyelim bu 3 takım düşmedi. 1. Ligde onların yerine kim oynayacak o ligde 15 takim mi olacak. 1'den düşenlerde 2. ligden dusenlerde ayni taleple gelirse ne yapilacak. Sorular sorular...
Sen bu ligde şampiyon var diyorsan ilan ediyorsan, küme düşen de olacak demelisin. Basit düşünmek çok mu zor acaba

1596033535198.webp

Bu sezon Süper Lig’de küme düşme kaldırıldı!
Gelecek sezon Süper Lig, 21 takımla oynanacak.
Kayserispor
Yeni Malatyaspor
Ankaragücü

Ziraat Türkiye Kupası’nın statüsü değiştirilecek.

Yeni yabancı kuralı 1 yıl ertelenecek.

Pandemi sonrasi lig baslamadan once kaldirilmisti zaten

Geri
Üst Alt