Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Bayramlar; Birlik ve beraberliğin, insanlar arasındaki sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.

Bu güzel günde ailenizle, sevdiklerinizle sağlık ve huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

Müslüman üyelerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun.

1626727415941.png

Kurban bayramınız mübarek olsun.Yarın itibariyle kavurma festivali başlıyor.Lakin size önerim şudur ki;kurban etini 1.5 saat dışarıda beklettikten sonra 1 gün boyunca buzluk da bırakın.Etin yanıp acayip bir tada bürünme olasılığı varmış.Haberde gördüm.Aksi bir durumda şahsıma saldırmayın.

Kurban bayramınız mübarek olsun.Yarın itibariyle kavurma festivali başlıyor.Lakin size önerim şudur ki;kurban etini 1.5 saat dışarıda beklettikten sonra 1 gün boyunca buzluk da bırakın.Etin yanıp acayip bir tada bürünme olasılığı varmış.Haberde gördüm.Aksi bir durumda şahsıma saldırmayın.

f1 i bilirsin futbolu bilirsin kriptoyu bilirsin kurban eti yanlış :D

et nasıl murdar edilir adlı çalışma

Lan bi namazini kilip oyle bayramlassaydik :D

Bayraminizi kutlarim dostlarim. Rabbim bu bayram da da aç ve yetimlerin masasina yemek gelmesini nasip etsin. Umarim bu bayramdan sonra da yoksullarin halini dusunup onlara el uzatan olmaya devam ederiz (imkani olanlar). Hepinizi seviyorum. Sevgiler hurmetler

Lan bi namazini kilip oyle bayramlassaydik :D

Bayraminizi kutlarim dostlarim. Rabbim bu bayram da da aç ve yetimlerin masasina yemek gelmesini nasip etsin. Umarim bu bayramdan sonra da yoksullarin halini dusunup onlara el uzatan olmaya devam ederiz (imkani olanlar). Hepinizi seviyorum. Sevgiler hurmetler
Gören de 5 vakit başın secdeye değiyor zanneder.Mr.Hollandalı

Geri
Üst Alt