Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Harbi geliyorlar mı yahu ?

Yeniden başlarım izlemeye valla.

Birde Tilki Andre Reis geldimi tamamdır...

Bekliyoruz Gelmesini...:)

Hakkaten benim de aklıma o takılmıştı,herif Polat molat dinlemeden göçtü gitti diziden bir daha da sesi soluğu çıkmadı.

O değil de benim en çok kıl olduğum meselelerden birisi senaristlerin Memati'yi iyice öküz yapmaları.Gürkan Uygun'un oyunculuğunun şaftı kayalı zaten yıllar oldu da Memati olarak Çakır'la ilgili 2 kelam etmez mi?107 bölümde bir kere bile lafı geçmez mi?Çocuğunun adını kendi adını koymak değil de Süleyman(Çakır) koymayı akıl etmez mi?Memati için var olma sebebiydi resmen Çakır ve bir kalemde silindi gitti...Madem bütün çalışanlar arada sırada eski Kurtlar Vadisi'ni anımsatıp izleyenlere jest yapıyorlar,bunu nasıl akıl edemezler aklım almıyor.

pusata bak:D tıpkı dedesi "nesrriiiinnnn":D babasınada çok benziyor :( polat la iyi anlaşırlar:D

İzleyecektim de vazgeçtim.

Olmamış Pusat.

puhahha babasina degil dedesine cekmis aynen laz ziya gibi konusuyor aslinda bunlar gelecegine tilki andre gelseydi daha iyi olurdu

Hiç sevmedim,nesriiiin? çok yapmacık.Umarım tek bölümlük bir karakterdir,artistlik yapmaya kalkar,ersoy reis de cezasını keser. :tiphat:

Çok saçma olmuş gerçekten de. Pusat diziden ayrıldığında 11-12 yaşlarındaydı, şimdi 25-30. Bi de dedesine çekmiş, babasına değil. :D

Eski efsane vadiyi istiyoruz derken bunu kastetmemiştik. Pana Film senaryo eleştirilerini tersten anlamış galiba. Gerçekten de Pusat yakışmamış o role.

Abidin de dönse ya.

bu cocuk 25 30 yaslarinda dedik ama gercekte 20 yasindaymis ama büyük gösteriyor gercekten

Yaş konusuna ben takılmadım açıkçası. Liselerde ne tipler var şimdi baksanız 20 yaşında sanırsınız :). Ayrıca tip olarak da Oktay Kaynarca'ya benziyor adam bu da bir artı. Kendi çocukluğu ile alakası yok ama babasına benziyor sonuçta :).

Rol yapabilecek mi nasıl bir karakter olarak yazılmış bunlar çok önemli. Eğer fragmanda görüldüğü gibi Laz Ziya'nın konuşmasını falan taklit edecekse o iş baştan yatar. İstemi Betil sesi ile jest ve mimikleri ile çok özgün bir oyuncu ve seslendirme sanatçısı, yapılacak taklit çok iğreti duracaktır.

Pusat karakteri reklamda gordugum kadari ile yapmacik geldi bana.

Nesriiiiiin falan.

insan annesine ismiyle hitap edermi, bu ne lan harbiden çok yapmacık durmuş, görende laz ziya sesleniyor sanacak :(

İçine etmişlerdi, daha sonra sıvamışlardı şimdi de tüy dikiyorlar. Pusat daha 2005 yılında çocuktu lan, ne ara böyle eşşek kadar oldu.

selvipusat.jpg

Sözlükte bunu gördüm de yarıldım lan. Komedi dizisine çevirmişler, bir de son bir iki bölüm toparlanıyordu. Eğer adam akıllı olayları bağlamazlarsa harbiden söylenecek söz kalmayacak. :asd:

Geri
Üst Alt