Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

ersoy bu kadar cabuk ölmez kesin biseyler düsünmüstür ayrica ortalik iyice kizisacak ersoy dagdan adam cagirdi pala gibi bi ekip gelecek bence

Ya aslinda boyle seylerin TV'de verilmesi dogru sey degil. Bunlari TV'den izleyen bir cok gerizekalilar normal hayatlarinda da deniyorlar bunu. O kadar ruh hastasi insan varken boyle seyin verilmesi cinayetdir. Inanin film olsa da kendime gelemiyorum bu sahnedendolayi.

Hatta buna benzer bir sey oldu bizim burada. Hiyarlarin efendisi uc kisi o kadar bu diziye bakmis ki, kendilerin mafya zannetmisler, hatta bir-birlerine Plat, Memati, Abdulhey diye sesleniyorlar. Adamlar gitmisler restorana yemek yedikten sonra garsn gelip sehabi soylemis. Adam da "Benden hesap mi istiyorsun?" diye sormus. Garson da "Evet" demis. Gerizekali yanindakina "Memati, dersini ver sunun" demis. Obur gerizekali da zavalli garsonun bogazini kesmis.

Bu cocugunu oldurme olayi boyle ruh hastalarinin kaynadigi topluma daha buyuk zarar verir. Her kes kendini mafya zannetmege basliyor.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt, var mi lan bana yan bakan?Polat'i gelecek bölümde hastanelik edeyim de görün.

Haftaya persembe günü burada bulusalim ve herkes benden, yani Ersoy Ulubey'den yani Hasan Cemil'den özür dilesin:D

Kurtlar Vadisi Pusu hiç bu kadar güzel olmamıştı...

Bu gidiş efsane Kurtlar Vadisi'ne gidiştir ben çok umutluyum.

250px-B%C3%BCy%C3%BCk_Bulu%C5%9Fma.jpg

ersoy-ulubey_95782.jpg

Ersoy Ulubey ersoyulubey.com Ersoy Ulubey kimdir, Ümit Acar, Kurtlar Vadisi Pusu Ersoy Ulubey ile ilgili yorumlar sahneler

Facebook'a Hoş Geldin

Facebook'a Hoş Geldin

Facebook'a Hoş Geldin

Onu dağa yollamıştım Sıksınlar Diye! Ama 9 örgüt var 9'uda öldüremedi (İskender Büyük)

"Nerden Bulaştınız Ulubey'e Abdülhey, İşiniz Var Onunla!"

Oğlumun Karımın İsimlerini, Öldürdüklerimin Anıllarına Yazıp Öyle Gömücem

Karımı oğlumu kaçırmışsın, tören mören istemem bir yere gömün! bende bundan sonra senin sülalene ayn...ını yapacam ki, bir daha cenaze rezilliği yaşanmasın

167845_187114971315162_184969538196372_651413_266889_n.jpg

163433_187162977977028_184969538196372_651737_6424355_n.jpg

benim kimseye zaafım yoktur.

Resmi sitesinde sürprizlere hazır olun diyor, fragman çıksa da ne sürpriziymiş öğrensek.

Bu adamın genel duruşu başarılı ama ben şahsen çok fark yaratan bir oyunculuğunu görmedim.

Oyunculuk dedin mi Ali Sürmeli 10 numara,üstüne yok.Deli Yürek'te de Turgay Atacan karakterini mükemmel oynuyordu.

Nesrin, Pusat ve Selvi diziye geri döndü, hadi hayırlısı...

Polat Alemdar tarafından yurtdışına gönderilen Pusat, Selvi ve Nesrin Çakır, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak bölümünde Türkiye'ye geri dönüyor! Çakır ailesini yurtdışından getiren sebep ne olacak? Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Pusat, ne yapacak? Polat Alemdar ve Ersoy Ulubey karşılaşmasında neler yaşanacak sorusu Kurtlar Vadisi Pusu'nun yepyeni bölümünde cevap bulacak.

Polat Alemdar tarafından yurtdışına gönderilen Pusat, Selvi ve Nesrin Çakır, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak bölümünde Türkiye'ye geri dönüyor! Çakır ailesini yurtdışından getiren sebep ne olacak? Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Pusat, ne yapacak? Polat Alemdar ve Ersoy Ulubey karşılaşmasında neler yaşanacak sorusu Kurtlar Vadisi Pusu'nun yepyeni bölümünde cevap bulacak.

Ulan elli tane site gezdim...

Hiç birinde yok yahu...:D

Geri
Üst Alt