Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | 20.00 | TNT

Lise yıllarımda müptelası olmasam da izlerdim. Testeresi, kılıcı, kütüğü, odunu falan iyiydi.. Pusu olduktan sonra leşlik sınırlarını aştı.

TNT'ye geçtiği günden beri izleyemiyorum. Artık ağırlıklı olarak komedi dizilerine yöneldim :D

Polat zaten söyledi burakmak istedigini kafasinda kendi projeleri oldugunu ancak burakmanin okadar kolay olmayacagini bildiginide söyledi

Ayrica kendisi cok güzel Komedi oynarim dedi :)

Inceden bir Burak Yılmaz hayranlığı seziyorum :p

tr televizyonlarinda goruntu haric hersey b.ktandir.

haim revivo

Polat önceden emniyete İskender'i , Ersoy'u sorgulamaya giderdi. Şimdi İnci'yi görmeye gidiyor.

318668_274701392552008_195281167160698_904245_1389827782_n.jpg

Yeni karakter, büyük ihitamlle demirel'i canlandırıyor...

Binaenaleyh, siz bizim babamızsınız filan... Yani bence öyle...

Son 2 bölümü kaçırdım izleyemedim. Yarın telafi edicem. Umarım fazla birşey kaçırmamışımdır.

Selvi:Sen beni sevmiyorsun..

Memati:
Niye sevmiyeyim laan.. :asd:

Vala kim ne derse desin Hala Türkiye'nin en kaliteli ve en fazla bütçeyle çekilen ve emek harcanan dizileri arasında 1. sırada bence..

İlk cıktıgı zamandan beri yanii 10 sene öncesinden beri hiç kaçırmadan , her bölümünü izlemeye özen gösteriyorum..

Hatta cocukluk zamanlarında 50 kupon biriktirip 50 adet CD'sini almıslığımda vardır.. Yaninda bi de kitabi vardi.. Ahanda bu..Not:Çakır'ın zamanındaki bölümler.

184724_2.jpg

Biriktirerek aldığım tek seydir bu hayatımda.. :)

bu diziyi eskiden izlerdim şimdi izlemiyorum hep aynı tantana kapıdan gir sık öldür gerçekte kolaymı öyle az hollywood filmlerini örnek alsınlar suikast sahnelerini

Vala kim ne derse desin Hala Türkiye'nin en kaliteli ve en fazla bütçeyle çekilen ve emek harcanan dizileri arasında 1. sırada bence..

İlk cıktıgı zamandan beri yanii 10 sene öncesinden beri hiç kaçırmadan , her bölümünü izlemeye özen gösteriyorum..

Hatta cocukluk zamanlarında 50 kupon biriktirip 50 adet CD'sini almıslığımda vardır.. Yaninda bi de kitabi vardi.. Ahanda bu..Not:Çakır'ın zamanındaki bölümler.

184724_2.jpg

Biriktirerek aldığım tek seydir bu hayatımda.. :)

.

Aynen :)

Kurtlar Vadisi | Revival

iki gündür KV'yi izliyorum, 1. sezonunu.

ne muhtesem diziymis beyler. 2. kez izlememe ragmen hic sIkIlmadan bikmadan izliyorum bölümlerini. sadece ömer baba ve elif'in eskiye dalmalarini es geciyorum :asd:

cevirenlerin, cevirtenlerin eline saglik.

bu arada polat, memati vs. ozamanlar hepsi süt bebesiymis. adamlar ekran basinda yaslanmislar resmen. polat ciliz herifin teki, takim elbiseler büyük emanet gibi duruyor, arabalar külüstür; simdiki halinden eser yokmus ozamanlar :asd:

Ilk bolumunden son bolumune kadar full izledim.

bu diziyi eskiden izlerdim şimdi izlemiyorum hep aynı tantana kapıdan gir sık öldür gerçekte kolaymı öyle az hollywood filmlerini örnek alsınlar suikast sahnelerini

nedendir bilmiyorum ama sanirsam sürekli yönetmenleri degistiryorlar. eski bölümleri osman sinav yönetirdi, dizi müthis bir hizla ilerliyordu. simdi agirlasti, biraz fazla düz oldu. yenilikler yok kadar az.

aslinda asil bomba KV terör idi. ne yazik ki yayindan kaldirdilar :(

Cevap: Kurtlar Vadisi | Revival

iki gündür KV'yi izliyorum, 1. sezonunu.

ne muhtesem diziymis beyler. 2. kez izlememe ragmen hic sIkIlmadan bikmadan izliyorum bölümlerini. sadece ömer baba ve elif'in eskiye dalmalarini es geciyorum :asd:

cevirenlerin, cevirtenlerin eline saglik.

bu arada polat, memati vs. ozamanlar hepsi süt bebesiymis. adamlar ekran basinda yaslanmislar resmen. polat ciliz herifin teki, takim elbiseler büyük emanet gibi duruyor, arabalar külüstür; simdiki halinden eser yokmus ozamanlar :asd:

bunu izleyince pusuyu izleyesin gelmez bence

97 bölümü 1 haftada bitirmiştim ben :)

ah nerde o konsey baron laz ziya testere polatın efe olduğunu öğrenmesi aslan amcanın sırrı sonra halo dayı katıldı müthişti yahu o seri

Geri
Üst Alt