Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | 20.00 | TNT

1-2 aydır hiç bakmıyorum neler oldu :)

"Kara" karakteri diziye bir renk getirecek gibi. Ama eskisi gibi değil işte. Olmuyor. Eskiden Perşembe günleri hayat dururdu, nefes almadan izlediğimiz günler çok daha güzeldi.

hahaha yakında flash tv ye düşer, bu kadar dandik dizi olmaz.

bu sezon yapmıcaklardı 2 3 sene bekleyip ondan sonra tekrar başlıcaklardı. ozaman gene heycanlanırdı.

Kurtlar vadisi Fransayi bekliyoruz :D

BEYAZ TV'de bugün tanıtımlarını gördüm, "KV Pusu Ocak Ayından itibaren Beyaz TV'de" diye reklam yapıyorlardı. Herhalde bu dizi bir iki yıl daha devam etse, Düğün TV'de falan oynayacak. :D

Nasıl izliyorsun acaba tv yi. Pusu'nun eski bölümleri onlar.

Son 2 aydir izlemiyorum. Izledigim en son bölüm hapishanede nikah kiyilan bölümdü galiba :-)

[video=youtube;1TxhPZKSI_U]https://www.youtube.com/watch?v=1TxhPZKSI_U[/video]

Yav yav gecen hafta oynamadi deli oldum iyi sahneler var gibi bu bolum hayirlisi :)

şu trt'deki kurt kanunu dizisinin fragmanında polatı mı gördüm, yoksa bana mı öyle geldi?

ölüyon mu la polat reis :(

Dizinin en iyi oyuncusu 5 yaşında bir kız çocuğuysa artık senaristlerin ve yapımcıların bazı köklü değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.

Kardeşim biraz Bourne serisinden ilham alın.Eski senaryo derinliğini yakalamak hadi zor da en azından doğru dürüst dövüş sahneleri çekebilirsiniz.Çok kıymetli oyuncularımız 2 tane gerçek yumruk yeseler ölmezler merak etmeyin.

Dizinin en iyi oyuncusu 5 yaşında bir kız çocuğuysa artık senaristlerin ve yapımcıların bazı köklü değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.

Kardeşim biraz Bourne serisinden ilham alın.Eski senaryo derinliğini yakalamak hadi zor da en azından doğru dürüst dövüş sahneleri çekebilirsiniz.Çok kıymetli oyuncularımız 2 tane gerçek yumruk yeseler ölmezler merak etmeyin.

TNT'ye geçtikten sonra bir iki bölüm izledim. Eurolig maçları ile çakışınca epeydir seyretmiyorum. Hatta daha sonra internetten de seyretmiyorum. Unuttum gitti bu diziyi. Annemler geldi memleketten. Onların yüzünden "Yer Gök Aşk", "Lale Devri" ve "Babam İçin" i seyrediyoruz toplucana. Rezillik diz boyu:lol:

beyler polat vuruldu :(

bitmesin bu dizi ya...tek izlenebilitesi olan dizi bu zaten :sad007:

Geri
Üst Alt