- 6 Ağustos 2009
- 9.660
- 0
- 311
Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | 20.00 | TNT
1-2 aydır hiç bakmıyorum neler oldu
1-2 aydır hiç bakmıyorum neler oldu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Kara" karakteri diziye bir renk getirecek gibi. Ama eskisi gibi değil işte. Olmuyor. Eskiden Perşembe günleri hayat dururdu, nefes almadan izlediğimiz günler çok daha güzeldi.
Osman Sınav der susarım...
BEYAZ TV'de bugün tanıtımlarını gördüm, "KV Pusu Ocak Ayından itibaren Beyaz TV'de" diye reklam yapıyorlardı. Herhalde bu dizi bir iki yıl daha devam etse, Düğün TV'de falan oynayacak.![]()
Kurtlar vadisi Fransayi bekliyoruz![]()
BEYAZ TV'de bugün tanıtımlarını gördüm, "KV Pusu Ocak Ayından itibaren Beyaz TV'de" diye reklam yapıyorlardı. Herhalde bu dizi bir iki yıl daha devam etse, Düğün TV'de falan oynayacak.![]()
Nasıl izliyorsun acaba tv yi. Pusu'nun eski bölümleri onlar.
Gözümle![]()
şu trt'deki kurt kanunu dizisinin fragmanında polatı mı gördüm, yoksa bana mı öyle geldi?
ölüyon mu la polat reis![]()
Dizinin en iyi oyuncusu 5 yaşında bir kız çocuğuysa artık senaristlerin ve yapımcıların bazı köklü değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.
Kardeşim biraz Bourne serisinden ilham alın.Eski senaryo derinliğini yakalamak hadi zor da en azından doğru dürüst dövüş sahneleri çekebilirsiniz.Çok kıymetli oyuncularımız 2 tane gerçek yumruk yeseler ölmezler merak etmeyin.