Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

[video=youtube;RAbAZs_GXyg]https://www.youtube.com/watch?v=RAbAZs_GXyg[/video]

Polat ölse gam yemem la ,Memati ölmeyeydi iyiydi :o

Dizi ne zamandır ilk bölümlerdeki heycanı vermiyordu,bi değişiklik şarttı ama Memati diil ya o diil :sad007:

İyice saçmaladılar bitirmeliler diziyi .

Sakız gibi uzatıyorlar,bitirin işte.

11. seneye giriyor dizi yanılmıyorsam. :o

Memati'nin diziden ayrılması saçmalık olmuş, yavaş yavaş sona geliyor sanırım dizi.

Memati dizi için çok önemliydi.Ben izlemeyi zaten bırakmıştım da bundan sonra çok izleyicisini de kaybedecektir.

Bu kadar sezondan sonra iyi bir final lazım ; İnşallah beklentilerin altında kalmazlar.

Yarın var mı acaba memati olürmü ya:(:SS:

[video=youtube;RAbAZs_GXyg]https://www.youtube.com/watch?v=RAbAZs_GXyg[/video]

Rüyadır o rüya...

KV kimin arabasına binse onun düdüğünü çalıyor...

Kanal D-Aydın Doğan(Tataroğlu)

ATV-Başbakan

TNT-İsrail

Yine ATV-Yine başbakan olacak...

Arkadaşlar memati öldü mü acaba diye bişey yok öldü. Gürkan Uygun yani memati kendisi açıkladı diziden ayrıldığını..

Eskiden hiç kaçırmazdım.

Ersoydan sonrasını hiç takip etmedim, bir şey kaçırdım mı bilmiyorum.

Ben çok uzadığını düşünüyorum ama hala severek izleyenler varsa onlara da saygı duymak lazım tabi.

[video=youtube;41IeGDUOcXo]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=41IeGDUOcXo[/video]

memo öldü hee.. vay anasını fani dünya ;)

bence dizinin fenpman haline gelebilecek bir iyi birde kötü adama ihtiyacı var..

Pala veya İskender gibi bir kötü adam dizi için lazım..

Arslan bey gibi polatın tarafında olacak bir de iyi adam lazım. yoksa dizi birde memo'yu kaybetti.. hiç çekilmez..

Sonunda basliyor. Ne olursa olsun izlenir Vadi..

memo öldü hee.. vay anasını fani dünya ;)

bence dizinin fenpman haline gelebilecek bir iyi birde kötü adama ihtiyacı var..

Pala veya İskender gibi bir kötü adam dizi için lazım..

Arslan bey gibi polatın tarafında olacak bir de iyi adam lazım. yoksa dizi birde memo'yu kaybetti.. hiç çekilmez..

İmkansız o iş. Bu dizi Kurtlar Vadisi degil, tamamen artık işi siyasete vurmuş, hatta bazılarının siyasi düşüncesini göstermek icin kullandıgı platform haline geldi. Adamların seyirci senaryoyu begensiz derdi yok ki, siyasi mesajla dolu tüm dizi.

O yüzden bence bu dizinin adını Kurtlar Vadisi Pusu degil, sadece Pusu falan yapsınlar, Kurtlar Vadisi'ni kaldırsınlar isimden.

necati şaşmaz kilo almış sanırım :D bu kadar tonton değildi eskiden :D

yeni bölüm diye eski bölüm koysalar veya başka bi bölümün aynısını bi daha oynansa izleyebilirim:b5:

Normal adam 40'ını devirdi. :) Dizinin ilk zamanlarında çakı gibi adamdı.

İmkansız o iş. Bu dizi Kurtlar Vadisi degil, tamamen artık işi siyasete vurmuş, hatta bazılarının siyasi düşüncesini göstermek icin kullandıgı platform haline geldi. Adamların seyirci senaryoyu begensiz derdi yok ki, siyasi mesajla dolu tüm dizi.

O yüzden bence bu dizinin adını Kurtlar Vadisi Pusu degil, sadece Pusu falan yapsınlar, Kurtlar Vadisi'ni kaldırsınlar isimden.

haklısın ama dizinin devam etmesini istiyorlarsa fenomen olucak yeni isimler lazım. tutmayan bir dizide mesaj veremezsin.

ama benimde midemi bulandırıyor artık sürekli mesaj vermeleri. bir defa mesaj verilmek için zorlamaya gerek yok.. öyle bir senorya yazarsın ki alttan altan mesajını verirsin ve kabul görür.. ama adamların her sözü mesaj olmuş artık bööö geldi yani ;)

hadi siyaseti anladım da tarihe neden giriyorsunuz? hemde 15-16 yy. Türk tarihi.. Neymiş Osmanlı-safevi savaşı (çaldıran) oyok yavuz katliam yapmış fln fln.. bunların yalan olduğu ortaya çıktı yemiyor insanlar artk.. neyse çok derine girdik

Geri
Üst Alt