Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Sene olmuş 2012 hala kurtlar vadisi var lan. bi de hangi kanalda olduğunu takip edemiyorum artık. Bi de büyük oyuncu Necati kendi sesini kullanmaya başladı mı?

Hiç izlemedim düşünün askerde bile ve bununla övünüyorum evet :) Çünkü gerçek hayattaki ekstrem olayları basite indirgiyor ve sonrasında bir sürü kendini bilmez densiz türüyor. Mantar patlatır gibi tabanca patlat, 3 adam git Filistin'i kurtar he he oldu canım görürsem söylerim :) Sonra Cüneyt Arkın filmleri saçmaymış :)

Memati'siz de hep bir eksiklik olacak böyle.

vadi tarihinin en büyük reytinglerinden biri 17 reytngi gördü helal olsun mematisiz süper

Dizi düzelmiş baya, gizem yok diyorduk alın size gizem dediler kim lan bunlar diye diye izledim

Yarin izliyecegim yeni bölümü.

Koskoca Memati Bas gibi adami yemisler yahu. Dizinin keyfi kaciyor.

Son 1-2 senede eski havasında olmasada yinede diğerlerine bakarak güzel kim ne derse desin gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir.

Yarin izliyecegim yeni bölümü.

Koskoca Memati Bas gibi adami yemisler yahu. Dizinin keyfi kaciyor.

Gürkan Uygun kendi isteğiyle ayrılmış diziden. Adam da haklı sayılır bir yerde. 9 senedir aynı dizide oynuyor, insan bir saatten sonra sıkılır yani.

Gürkan Uygun kendi isteğiyle ayrılmış diziden. Adam da haklı sayılır bir yerde. 9 senedir aynı dizide oynuyor, insan bir saatten sonra sıkılır yani.

Üzüldüm. Ayri bir tat katiyordu diziye. Bir eksiklik olacak artik, tabi zamanlar alisilir, insan oglu neye alismiyor ki. :ka21:

Şu İhtiyarlar sahnesi bence güzeldi...

Kuzey Vargın hava kattı bence diziye...

Ayrıca o tekerlekli sandalyedeki elemanda öyle...

İyi olacak iyi...

----

Bölümün finalindeki gelişme , olayları bölümün başlarındaki ABD lilerle yapılan konuşmalarıda hesaba kattıktan sonra ABD merkezine taşıyacak gibi duruyor...

Bu arada hayatımda ikinci kez bu diziyi tam bölüm izledim. Bir kez 3.bölümü izlemiştim. Birde bu gece...

Yıllarca izlemediğim bir diziyi izleyince keşke izlesemiydim demeden edemedim... :o

iskenderin ölümünden sonra bugün ilk defa izledim.bu sene güzel olacak gibi gözüküyor.

Geri
Üst Alt