Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

polat kılık değiştircek bence ölmemek icin vs vs :D

İhtiyarlar bunu öldürmeye kararlı, o nedenle ölmüş rolü yapıp onları halledecekler önce. Adam balayına gitti, 1-2 hafta dizide gözükmez ama sonra döner tekrar, senaryoyu da ona göre düzenlerler.

İhtiyarlar bunu öldürmeye kararlı, o nedenle ölmüş rolü yapıp onları halledecekler önce. Adam balayına gitti, 1-2 hafta dizide gözükmez ama sonra döner tekrar, senaryoyu da ona göre düzenlerler.

Bence hemen görünür dizide. 1-2 hafta görünmesin dizinin reyting %50 aşağıda:)

Birazdan başlayacak geçen bölümle beraber izleyeceğiz.

Harbi en güzel bölümlerden biri olacak gibi hissediyorum.

ben neredeyse 2 senedir seyretmiyorum. Merak ettim şimdi memati ölüdkten sonra onun yerini nasıl doldurdular?

yıl olmuş 2013 hala kurtlar vadisi neyse

adam evlendi ya balayı herhalde 2 haftaya cıkar biryerlerden polat nasıl olcek

Adam 40 yaşında evlenmiş,şu ara gözü karısından başkasını görmüyordur.Dizi de pek umrunda değildir.Ama yakın zamanda dırdır başlayınca diziye dönmek için yol arayacak :D:D:D

Bence Polat öldü. Sezon sonuna kadar arkadaşlarının ihtiyarlarla imtihanı olacak sonra da bitecek gibi geliyor..

En azından abuk subuk aşk meşk olayı yok.

Mis gibi dizi.

Kurtlr vadisi şu 3-4 bölümle küllerinden doğdu ama nereye kadar görücez

leş çatışma sahneleri felan ben 2 3 yıl oldu bırakalı vadiyi eskiden bende bağımlısıydım

arkadaşım ilk 97 efsane sezon oyle alışkanlık yapmışki kurtulamıyosun illetten kalitesi cok düştü hemfikirizde can cıkar huy cıkmaz gibi bir durum var millette

Alıntı yaptığın kişiye verdiğin cevap efendice bir üsluptu keşke herkes böyle olabilse!

Geri
Üst Alt