Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Adam pisliğin teki çıktı Rıza baba :D

Aksiyon bitmedi bölümde aksyion aksiyonu kovaladı komplolardan beyim bölündü ama şu var yönetmen leş

valla helal solun 10.yılındada bu kadar heyecan varsa denecek bir şey yok

Vadi bu sezon ilk serideki formuna döndü, muhteşem gidiyor :yenieek:

Senaryoda bu şekilde akıl oyunu yapsınlar can kurban.. Çok hastası olduğumdan değil fakat bu sezon akıl oyunları güzel..

Kurtlar Vadisi son bölümlerde iyice s.çmaya başladı. Hele o rusca konuşmalar yok mu. Gerçekten komedi. :D Yönetmen hiç mi dikkat etmez anlamıyorum. Adamların rusça ile alakası yok utanmadan rus karakterini canlandırıyorlar. Gürcistanda çekilen yerlerde, gürcülerin rusça konuşması da ayrı bir komedi :D Elif'in internete gire girmez pat diye babasının ölüm haberini izlemesi de. Yani adamlar işi artık eğlence diye yapıyor galiba..

Dizi 10. yılında hala Perşembeleri zirvede.Ama şu var torpilli adamlar değil dizi de tamamen oyuncular olsun.Bunlar 1-2 adam bile olsa bazen oyunculuğu ile mide bulandırıyor.

Bide şu var dizi 10. yılında ama hala çatışma sahneleri berbat.

Leyla'nın Polat'ın ölüm haberini aldıktan sonra ki tepkisinde ise yönetmen ağır sınıfta kaldı.2. olarak Leyla'nın başına silah dayandığında Abdülhey ve Cahit'in kimse tutmamasına rağmen öyle çömelip seyretmelerine anlam veremedim.Şu dizileri 1 saat yapın yeter ki biraz detaycı olun.

Kurtlar Vadisi son bölümlerde iyice s.çmaya başladı. Hele o rusca konuşmalar yok mu. Gerçekten komedi. :D Yönetmen hiç mi dikkat etmez anlamıyorum. Adamların rusça ile alakası yok utanmadan rus karakterini canlandırıyorlar. Gürcistanda çekilen yerlerde, gürcülerin rusça konuşması da ayrı bir komedi :D Elif'in internete gire girmez pat diye babasının ölüm haberini izlemesi de. Yani adamlar işi artık eğlence diye yapıyor galiba..

90 dk dizi yapınca iş memuriyete dönüyor.

Dizi 10. yılında hala Perşembeleri zirvede.Ama şu var torpilli adamlar değil dizi de tamamen oyuncular olsun.Bunlar 1-2 adam bile olsa bazen oyunculuğu ile mide bulandırıyor.

Bide şu var dizi 10. yılında ama hala çatışma sahneleri berbat.

Leyla'nın Polat'ın ölüm haberini aldıktan sonra ki tepkisinde ise yönetmen ağır sınıfta kaldı.2. olarak Leyla'nın başına silah dayandığında Abdülhey ve Cahit'in kimse tutmamasına rağmen öyle çömelip seyretmelerine anlam veremedim.Şu dizileri 1 saat yapın yeter ki biraz detaycı olun.

Kurtlar Vadisi özellikle son yıllarda vasat oyuncuları doldurdu diziye. Eskiden böyle miydi bee. Oyuncu kadrosunun çoğu tecrübeli tiyatroculardan oluşuyordu. Başarının sırrı buydu. Şimdi İmdat, Cahit gibi oyunculukla alakalı olmayan adamları görüyoruz..

Sencer iyi oyun oynamış büyük ihtimalle sakatda değildir o adam.

Geri
Üst Alt