Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Eskiden heyet gizliydi bir karizması vardı.

Şimdi heriflerin yediğini içtiğini biliyoruz :)

Birbirlerini görmeden konuşuyorlar çoğunun yüzleri karartılı

Sözde birbirlerini tanımıyorlardı

Herkes birbirine ismi ile hitap ediyor :D,herkes ahbap çavuş :D

Bu arada olay şu,aksaçlı polata öldü süsü verdirtti yanına çağırttı,aramızdaki haini bulmamıza yardım et seni affedim dedirtti,vurduran aksaçlı ,roket atılmadan oraya başka adam cesedi koyuyorlar,polatı çekiyorlar,roket atılıyor.herkes seni öldü bilsin,sende olayı çöz diyor aksaçlı,olay bundan ibaret

Polat ölsün bence. Ters köşenin kralı olalım :asd:

Birbirlerini görmeden konuşuyorlar çoğunun yüzleri karartılı

Sözde birbirlerini tanımıyorlardı

Herkes birbirine ismi ile hitap ediyor :D,herkes ahbap çavuş :D

Bu arada olay şu,aksaçlı polata öldü süsü verdirtti yanına çağırttı,aramızdaki haini bulmamıza yardım et seni affedim dedirtti,vurduran aksaçlı ,roket atılmadan oraya başka adam cesedi koyuyorlar,polatı çekiyorlar,roket atılıyor.herkes seni öldü bilsin,sende olayı çöz diyor aksaçlı,olay bundan ibaret

Güzel çözümleme :D,ben de senin gibi düşünüyorum..

heyette esref bey disinda öyle güvenilecek biri yok, bunu baskan da biliyor..

Şapkalı Savcı Leylanın yakın koruması olan odam da olabilir hiç belli olmaz.

[video=youtube;5E5ii9DUdko]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5E5ii9DUdko#![/video]

yaklaşıyoruz bence

Kurtlar Vadisi bırakılır mı yahu? 10 senedir sürekli bazı insanlar halen mi Vadi izliyorsunuz diye millete gülüp komik olduklarını zannederler ama ertesi sene yine aynı şeyleri söylerken bulurlar kendilerini :D

Kurtlar Vadisi bırakılır mı yahu? 10 senedir sürekli bazı insanlar halen mi Vadi izliyorsunuz diye millete gülüp komik olduklarını zannederler ama ertesi sene yine aynı şeyleri söylerken bulurlar kendilerini :D

Kurtlar vadisi kim ne derse desin bir baş yapıt..:ayatollah:

Gözlüklü adam Polat'a benzemiyor.Tabii Polat evlendiği için yok,yerine dublör kullanmadısalar.Bakışları,duruşu falan Memati'ye çok benziyor. :asd:

insan bi morga girer cenazesine bakar kimsede bakmıyo çnkü ölmedi :D

Yanmış cesedin neyine bakacaklar renktaş? Teşhis etmek için bile DNA testi yapıldı ya, savcı küçük bir umudum vardı o da gitti dedi hani. Gerçi Polat ayarlamıştır adli tıbbı, o cesette kambur taklidi yapan Suriyelidir muhtemelen :D

Ya polat gibi adam anca hayince pusuda ölür,hani ersoyun adamları polatı aldırmıştı 3 kişi kafasına sıkacaktı reis o zaman bile ölmedi matrix gibi haraketlerle kurtuldu öyle uzaktan mermi yiyecek falan,adam anlayın işte işi var :D çıkar yakında..:D

Ya polat gibi adam anca hayince pusuda ölür,hani ersoyun adamları polatı aldırmıştı 3 kişi kafasına sıkacaktı reis o zaman bile ölmedi matrix gibi haraketlerle kurtuldu öyle uzaktan mermi yiyecek falan,adam anlayın işte işi var :D çıkar yakında..:D

aynen onu bidaha izliyesim geldi nerden izleriz:D?

Geri
Üst Alt