Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Kurtlar Vadisi özellikle son yıllarda vasat oyuncuları doldurdu diziye. Eskiden böyle miydi bee. Oyuncu kadrosunun çoğu tecrübeli tiyatroculardan oluşuyordu. Başarının sırrı buydu. Şimdi İmdat, Cahit gibi oyunculukla alakalı olmayan adamları görüyoruz..

Şaşmaz ailesinin yakınlarıdır :yenieek:

Maskeli olan Polat büyük ihtimalle. Bi şekilde o havaya uçan evden canlı çıkmayı başardı. Evin içinde gizli bir bölüm vardı herhalde. Memati suikastini çözmek için kendini öldü gösterdi.

"Hala mı Kurtlar Vadisi yheaaaa" diyenlere kapak olacak bir bölümdü.

Pelerinli Polat büyük ihtimalle ama şimdiye kadar böyle bariz şekilde ipucu vermiyordu senaristler. Belki de farklı bir yerden fırlayacak.

Bu sezon dizinin senaryosu bayağı iyi gidiyor, maşallahı var..

Pelerinli Polat gibi görünüyor ama ters köşe olursa daha iyi olur gibi.:yenieek:

kurtlar vadisi izleyenler olarak hala neslimiz tükenmiş değil bu sevindirici :ayatollah:

Reklamlardan bu kanıya varmıştım fakat şu an farklı olduğu görülüyor.

Leyla'la Polat'ı vurdu hayırlısı olsun :) Maskeli Polat..

2-3 bölüm Necati Şaşmaz olmadan dizi yürütecekler. Sonrasında ortaya çıkacak fakat çıkana kadar Memati'nin öcünü almış olacak..

Pelerinli eleman vuruldu sonra ne hikmetse bir şey olmamış gibi sapa sağlam.Bu demektir ki pelerinli vatandaş ölümsüzdür yani Polat reistir...:D:D

Eskiden heyet gizliydi bir karizması vardı.

Şimdi heriflerin yediğini içtiğini biliyoruz :)

Ben bu sancere kil oluyordum zaten sasirmadim Dogu beyin kardesi kurt cikti polat ile birlikte 10 numara plan yapmis baskan.

Sencer belliydi zaten arada Faruk'a doğru ibre kaysa da asıl suikastleri yapanın Sencer olduğu belliydi.. Polat ne zaman dönecek bakalım şu küpeliyle falan yeni ekip kursada görsek :D

Adam işte bildiğin balayı yapmak için 2 haftalığına öldürttü kendini :)

Pelerinlinin Polat oldugun ilk Erkanin tepkisinden anladim "vayy arkadas helal olsun simdi .... yedik" gibi bi bakisi vardi:D

Sonra evi basinca aslinda senaristler onun Polat olduguna dair kucuk bir hint verdi.

Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama eve girince pelerinli reyiz adam olumu diye ayagiyla bi vurdu ya orda aha tamam bu kesin polattir dedim:D

ters kose felan yok raaaaaads.:yenieek:

Maskeli polat :troll:

Geri
Üst Alt