Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

aynen onu bidaha izliyesim geldi nerden izleriz:D?

Başkan senin için buldum ekliyorum,kurtlar vadisi hayranlarına her zaman saygı duyduk..:ayatollah: :D

[video]https://sebastiyan.mynet.com/kurtlar-vadisi-pusu-izle-104-bolum-1-parca-vid-1047782/[/video]

eyvallah reis youtube a polat ve ersoyun adamlari yazinca cikmamisti:D

dün sonunu kaçırdım ya sencer olduğu nasıl ortaya çıktı hainin??

fedai polat cıkar o da savcı fedai yi vurdu kgt deki cocuk baktırıyo kana haftaya ordan ortaya çıkar ...hatta polat espri bile yapar savcıya beni vurdun fln die :))

Pelerinlinin Polat oldugun ilk Erkanin tepkisinden anladim "vayy arkadas helal olsun simdi .... yedik" gibi bi bakisi vardi:D

Sonra evi basinca aslinda senaristler onun Polat olduguna dair kucuk bir hint verdi.

Dikkat ettinizmi bilmiyorum ama eve girince pelerinli reyiz adam olumu diye ayagiyla bi vurdu ya orda aha tamam bu kesin polattir dedim:D

ters kose felan yok raaaaaads.:yenieek:

Aynen. Bende şüpheleniyordum Polat mı ki bu diye öle ayağına vurunca bildim kesin Polat diye :D

Bu sezon dizi harika gidiyor..

fedai polat cıkar o da savcı fedai yi vurdu kgt deki cocuk baktırıyo kana haftaya ordan ortaya çıkar ...hatta polat espri bile yapar savcıya beni vurdun fln die :))

polat lafi koyar... hic bi kursunla olmedik seninkiyle oluyoduk be gulum diye :D :trollface:

Polat ölmedi :D Anlamadığım şu diziyle ne alıp veremedikleri var merak ediyorum.

Dizi yahu gerçek olmayacak herhalde :D

mematiden sonra izlemem diyodum ama yine her hafta merak ediyorum bir sonraki haftayı :D

Ben artık tvden izlemiyorum pat diye reklam çıkıyor filmin heyecanı kalmıyor indirip öyle izliyorum :yenieek:

Geri
Üst Alt