Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Bu hafta özel bölüm varmış yani malesef yeni bölüm yok..:SS:

Evet arkadaslar bu hafta yok, tekrar bölümü olacak.

Polat ölmedi evet. Hersey ihtiyarlarin ve polatin ortak planiydi. Polat roket gelmeden önce oradan cikti, ama abdülhey ve cahit bu plandan tamamen habersiz. Mematiyi öldürenler, polatin öldügünü zannettiklerinde daha cok acik verecekleri icin böyle bir ise kalkistilar. Maskeli adam polati canlandiriyor ama onu oynayan kisi baska biri elbette. Maskeli, yani polat alemdar erkani yakaladiginda, erkan ben ihtiyarlari satmadim dedigi icin polat onu öldürmedi. Cünkü polat hem merhametli hemde zeki adam. Ölecegini bilen bir insan son aninda ben satmadim demez, demekki dogru söylüyor. Hacker cocugu sadece adli tip raporlarini degistirmesi icin aldilar. Karayi durduran ekipteki maskeli adami gözlerinden dolayi memati sanan arkadaslarimiz olmus. Memati degildir. Gözleri animsatiyor o kadar. Kara ve ekibi kacirilip, rus generalin karsisina cikarilicak. Rusu gören küpeli delilik yapip yine catisma ortami cikaricak. Catismada cekik gözlü kgt elemani ve imdat ölecek. Kara-baki-küpeli kurtulacak. Rus generalde ölecek.

:ayatollah:

İstihbarat sağlam heralde..:D:D

Necati .....o gozel kizi nelen doyuracak,lan??????????

Bak simdi uzuldum :D :D

:sgr: :sgr:

Ya ben tahmin ediyordum adam yurtdışında ayrıca önümüzde yılbaşı var gelipte film çekecek hali yokya,bir bölüm maske filan idare ettiler inşallah önümzdeki hafta olur bari o da zor ama bakalım..:cool:

Evet arkadaslar bu hafta yok, tekrar bölümü olacak.

Polat ölmedi evet. Hersey ihtiyarlarin ve polatin ortak planiydi. Polat roket gelmeden önce oradan cikti, ama abdülhey ve cahit bu plandan tamamen habersiz. Mematiyi öldürenler, polatin öldügünü zannettiklerinde daha cok acik verecekleri icin böyle bir ise kalkistilar. Maskeli adam polati canlandiriyor ama onu oynayan kisi baska biri elbette. Maskeli, yani polat alemdar erkani yakaladiginda, erkan ben ihtiyarlari satmadim dedigi icin polat onu öldürmedi. Cünkü polat hem merhametli hemde zeki adam. Ölecegini bilen bir insan son aninda ben satmadim demez, demekki dogru söylüyor. Hacker cocugu sadece adli tip raporlarini degistirmesi icin aldilar. Karayi durduran ekipteki maskeli adami gözlerinden dolayi memati sanan arkadaslarimiz olmus. Memati degildir. Gözleri animsatiyor o kadar. Kara ve ekibi kacirilip, rus generalin karsisina cikarilicak. Rusu gören küpeli delilik yapip yine catisma ortami cikaricak. Catismada cekik gözlü kgt elemani ve imdat ölecek. Kara-baki-küpeli kurtulacak. Rus generalde ölecek.

:ayatollah:

Vahap'ta ihtiyarların adamı herkesle iddaya girerim :ayatollah:

öf ya nasıl olmaz nasıl bekleyecez şimdi

Maske önümüzdeki bölümün sonunda açılacak.Maskeli kişi Kara'yı kurtaracak sanırım.Maskenın altındakı dublör ise Babek Hasanzade

ulan adam seti istediği gibi kullanıyor.

adam balayı yapsın diye filmde öldürülüyor ve yerine dublör kullanılıyor.ve adam film çekilirken balayında :happynew:

Yeni bölüm Fragmanı

[video]https://diziizle.yazete.com/dizi.php?catID=5&videoID=992[/video]

hayır bide maskeli polattan baska biri olsa neden dublör oynatsınlar.polat iste bal gibi :D

testere necmi yaşıyor mu

yeni bölüm 10 ocakta olabilir çünkü genelde yılın ilk haftası reklam kanal anlaşmaları nedeniyle dizilerin yeni bölümü yayınlanmıyor,bu hafta film verirler haftaya da kolaj bölümü yayınlarlar belki

kesin polat o maskeli çünkü ihtiyarlar başkanı "herşeyi göze aldım,ya ben yok olucam,yada içimizdeki hain" bence bu önemli bir cümle çünkü polatı geri getirip bu operasyona vermesine tüm heyet üyeleri karşı çıkardı oda gizlice haini bulmak için yapıyor :ayatollah:

Geri
Üst Alt