- 3 Temmuz 2012
- 134.985
- 81.626
- 5.198
Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV
Memati ölmeseydi kurtlar vadisi suriye isterdik :sad007:
Memati ölmeseydi kurtlar vadisi suriye isterdik :sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maskeli adam keşke tilki andre çıksa
bide şöyle bişi var o maskeliye (vahap,kgt elemanı,vsvs.) gibi sürekli süpriz biri arıyorlar ama bal gibi polat çünkü o rolu oynayan çocuk dublor diyelim polat değil neden dublor oynatsınlar ki sanki uçuyo,kosuyo,kaçıyo inanılmaz bişi yapıyodu dublor oynatıcaklar polat işteFragmanda maskelinin duruşundan silah kullanışından bile belli Polat olduğu![]()
bide şöyle bişi var o maskeliye (vahap,kgt elemanı,vsvs.) gibi sürekli süpriz biri arıyorlar ama bal gibi polat çünkü o rolu oynayan çocuk dublor diyelim polat değil neden dublor oynatsınlar ki sanki uçuyo,kosuyo,kaçıyo inanılmaz bişi yapıyodu dublor oynatıcaklar polat işte![]()
Adam balayında olduğu için dublör oynatıyorlar.
demek istediğim o değil.Maskeli kişi polat olmasa neden dublor oynatsınlar.Maskeli kişi polat ve polat balayında oldugu için dublor oynatıyorlar.Mesela başkası olsa dublore gerek yok kendı oynardı demek istedim
Anladım. Ben de Polat olduğunu düşünüyorum ama dizinin senaristleri daha önce hiç bu kadar bariz ipucu vermemişti. Ters köşe yaparlar diye düşünmüyor da değilim.
bide şöyle bişi var o maskeliye (vahap,kgt elemanı,vsvs.) gibi sürekli süpriz biri arıyorlar ama bal gibi polat çünkü o rolu oynayan çocuk dublor diyelim polat değil neden dublor oynatsınlar ki sanki uçuyo,kosuyo,kaçıyo inanılmaz bişi yapıyodu dublor oynatıcaklar polat işte![]()
Abdulheyle karşılaşıyorlar zaten o zaman çıkar ortaya![]()
bölüm sonu oda yahu 1 hafta daha beklicez sonra![]()
Diziye eskilerden ölmeyen kim kaldıysa dönse keşke.![]()
Tek ölmeyen tilki Andrei'ydi sanırım.
tilki keşke rus generalin komutanı olarak karşımıza çıksa,uuuuuuuuuuu
:yenieek:
o adamin sessine hastaydim![]()
tilki saman tv de saçma sapan bi dizide... keşke olsa ama zor...