Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu | Perşembe | ATV

Memati ölmeseydi kurtlar vadisi suriye isterdik :sad007:

[video=youtube;5rZqaZq7Sn0]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5rZqaZq7Sn0[/video]

maskeli adam keşke tilki andre çıksa

Fragmanda maskelinin duruşundan silah kullanışından bile belli Polat olduğu :D

Fragmanda maskelinin duruşundan silah kullanışından bile belli Polat olduğu :D
bide şöyle bişi var o maskeliye (vahap,kgt elemanı,vsvs.) gibi sürekli süpriz biri arıyorlar ama bal gibi polat çünkü o rolu oynayan çocuk dublor diyelim polat değil neden dublor oynatsınlar ki sanki uçuyo,kosuyo,kaçıyo inanılmaz bişi yapıyodu dublor oynatıcaklar polat işte :D

bide şöyle bişi var o maskeliye (vahap,kgt elemanı,vsvs.) gibi sürekli süpriz biri arıyorlar ama bal gibi polat çünkü o rolu oynayan çocuk dublor diyelim polat değil neden dublor oynatsınlar ki sanki uçuyo,kosuyo,kaçıyo inanılmaz bişi yapıyodu dublor oynatıcaklar polat işte :D

Adam balayında olduğu için dublör oynatıyorlar.

Adam balayında olduğu için dublör oynatıyorlar.

demek istediğim o değil.Maskeli kişi polat olmasa neden dublor oynatsınlar.Maskeli kişi polat ve polat balayında oldugu için dublor oynatıyorlar.Mesela başkası olsa dublore gerek yok kendı oynardı demek istedim

demek istediğim o değil.Maskeli kişi polat olmasa neden dublor oynatsınlar.Maskeli kişi polat ve polat balayında oldugu için dublor oynatıyorlar.Mesela başkası olsa dublore gerek yok kendı oynardı demek istedim

Anladım. Ben de Polat olduğunu düşünüyorum ama dizinin senaristleri daha önce hiç bu kadar bariz ipucu vermemişti. Ters köşe yaparlar diye düşünmüyor da değilim.

Anladım. Ben de Polat olduğunu düşünüyorum ama dizinin senaristleri daha önce hiç bu kadar bariz ipucu vermemişti. Ters köşe yaparlar diye düşünmüyor da değilim.

Haklısın benımde aklımın bi ucunda hep bu ihtimal var ancak Polat'ı başka türlü nasıl döndürücekler diziye 3Ocak izleyelim görelim gerçi ondan sonraki hafta açılır :)

Ayrıca o ters köşe hakkını Polat'ı Suriye'de vurup azda olsa ölü göstererek yaptılar :)

Diziye eskilerden ölmeyen kim kaldıysa dönse keşke. :)

Abdulheyle karşılaşıyorlar zaten o zaman çıkar ortaya :D

Eski kurtlar vadisine başladım 40. bölüme kadar geldim boş zamanınız varsa izleyin :trollface:

Geri
Üst Alt