Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Tataroğlu "bizim çocuklar işi bitirdi" derken Bulut'un işinden bahsetmiş olmaz mı ?

Başbakanla görüşmüştü Tataroğlu, istediğini alamayınca başbakanın işini bitirdi tabi :D

heykel derken hobi mobi iyi giydirdiler masonlara :D Mason duvar ustası demek ki zaten en başında duvar ustalarının kurduğu bir yapılanma bir nevi lokal(gerçi hala lokal olduklarını iddia ediyorlar ya) Heykel üzerinden Mason izlenmi vermek güzeldi :)

Ben de diğer bir siteden öğrendim mason: heykel ustası demekmiş.

Eski tadı alamıyorum eskiden sahneler daha gercekci geliyordu şimdi daha detaycımı oldum onlarmı gözüme gözüme sokuyorlar bilmiyorum örn cami sahnesi korumanın gözü önünde alcılı elini kaldırıp takkesini takıyor vb gibi:o

Kesinlikle Gladio işidir.

Ayrıca heykel sahnesindeki o ilk maskeli heykelin bir anlamı vardı bence.

Kurtlar Vadisi Pusu haftaiçi her akşam 20.00 de Show Tv'de

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde Star TV ekranlarında olacak!

Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonda yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yapımcısı Pana Film dizinin yeni sezon bölümleri için Star TV ile anlaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu’yla ilgili tüm haberleri, gerçek bilgi ve gelişmeleri resmi internet sitemiz www.kurtlarvadisi.com’dan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Pana Film

kvpstar.jpg

üff hiç sevmiyorum bu diziyi ya:mad:

çarşamba ve perşembe günleri değildir inşallah maçlar var o günlerde:mad:

kurtlar vadisi en iyi dizi

malasef gamze persembe gunu dizi :D

star tv'ye geçmiş...

Geri