Cevap: Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar kıvama gelmiş eski heyecanı görmeye başladım.

Bu bölüm güzel di haftaya daha güzel olacağa benziyo...

Modlar konu yanlış yerde kardeşim, Kültür-Sanat altbaşlığında Kurtlar Vadisi, peeehh:o

İlk bölüm çok güzeldi.Bu sene eski vadiyi izleyebileceğimiz izlenimi aldım.Bakalım ,güzel başladı güzel devam etsin.

çok güzel bi bölümdü.özellikle reklamların azalmasına çok sevindim.daha önceden 15 dakkada bir reklam giriyodu böyle süper olmuş tek eleştirim gücü oldugu halde polatın mematileri oradan çıkarmaması oldu tamam sen devlete çalışıyosun babanın uşagı değil ama iskender elini kolunu sallaya sallaya çıkıyodu oradan sen bide vatana hizmet ediyosun mematinin sitemini haklı buldum.bide reis su ebrudan kurtulsa iyi olacak:D

Bence konularda kopukluk vardı.

-Polat'la başbakan aynı anda vuruluyor ama Polat sapasağlamken başkan 3 aydır komada.....

-Hem ülke meseleleri anlatılıyor hem de dışarıya karşı dik duran! bir başbabakan imajı çizilmiş.

-Polat ve ekibi aynı suçtan polis tarafından aranırken Polat dıraşıda ama ekibi içeride...

Yılmaz da İskender in adamı çıktı

Ridley Scott filmlerine benzemeye başladı....

Sonunu Aşk-ı Memnu'daki son sahne için ( Gogıl amcadan bulun ) izleyemedim , Güllü vurulduktan sonra ne oldu Yılmaaaz ?

Sonunu Aşk-ı Memnu'daki son sahne için ( Gogıl amcadan bulun ) izleyemedim , Güllü vurulduktan sonra ne oldu Yılmaaaz ?

Güllü'yü hastane de bıraktılar.Hüsnü'ye emanaet etti Polat Güllü'yü.Sonra dışarı çıkıp minibüse bindiler.Polat benzin kokusu aldı,camdan bie baktı Cevat.Orda bitti.

dunku bolum guzeldi bence star tv de goruntu kalitesi cok iyi 15 dakkada bir reklam da olmuyor gelecek bolumde polat nasil kurtuldu polat nasil serbesti kaldi felan bunlari flashback le gösterirler gibime geliyor

dunku bolum guzeldi bence star tv de goruntu kalitesi cok iyi 15 dakkada bir reklam da olmuyor gelecek bolumde polat nasil kurtuldu polat nasil serbesti kaldi felan bunlari flashback le gösterirler gibime geliyor

seyirciyi yeni kanala alıstırma turları bunlar. önümüzdeki haftalarda dizi yine gündeme oturmaya başlasın, o zaman reklam arası dizi seyretmeye devam ederiz..

kapital dünya ne yaparsın işte....

Polat'ın bakışları efsane ya. Derslik, inside the actor's studio nun haberi olsa, nasıl rol yapılmaz diye bu adamı alırlar. Bende izlerdim eskiden, çakır lı dönemleri bilirim. Süleyman Çakır ı da tony montana ya benzetmiş çok sevmiştim. Öldü soğudum diziden, sonra da formatı tamamen değişti zaten, osman sınav ın bırakması ya da bıraktırılmasıyla.

Kurtlar Vadisi’nin Seyfo’su ölü bulundu !

Kurtlar Vadisi dizisinin Seyfo Dayısı Nihat Nikerel (59), evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi

Sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra yazarlık kimliğiyle de dikkat çeken Nikerel, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde İletişim Bölümü’nde öğrenim görüyordu. Aynı üniversitede hocalık da yapan Nikerel, son olarak Kadir İnanır’la İpsiz Recep dizisinde kamera karşısına geçmişti. Pazartesi günü toprağa verilecek olan Nikerel, Köprü, Zerda, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Aynalı Tahir, Manisa Tarzanı, Şaban Askerde, Süper Baba, Başka Olur Ağaların Düğünü, Belene gibi film ve dizilerde rol aldı.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Nihat Nikerel, Beşiktaş’taki evinde vefat etti. Çorum’da, 1950 yılında doğan Nikerel, 1985’te senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. "Kurtlar Vadisi", "Sıcak Saatler" ve "Süper Baba" gibi çok sayıda dizide rol alan Nikerel’in, "Aralıktı", "Yalansız Yalnızlığım" ve "Ay Zamanı Zalımca" adlı kitapları bulunuyor.

Nihat Nikerel’in rol aldığı bazı sinema filmleri de şöyle: "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi", "Adressiz Sorgular", "Hoşgeldin Hayat", Avrenos’un Müşterileri", "Manisa Tarzanı", "Garip Bir Koleksiyoncu", "Gerilla", "Reis Bey".

Kaynak: Milliyet

Geri
Üst Alt